
Kirsebærmarmelade med ingefær er en skøn kirsebær marmelade med et lille twist af ingefær.
Marmeladen med kirsebær er tilsat lidt frisk revet ingefær og lidt honning. Hvilket gir den en skøn og lidt anderledes smag end den traditionel kirsebærmarmelade. Kirsebær og ingefær klæ rent faktisk hinanden ret godt.
Så hvis du tør prøve noget nyt og kan li smagen af ingefær. Så prøv kirsebærmarmelade med et twist af ingefær.
Opskrifter med kirsebær :
Kirsebær gløgg, Kirsebær likør, Kirsebær dessert med ymercreme, Kirsebærkage, Fastelavnsboller med kirsebærskum, Kirsebærsovs, Kirsebærsaft med vanilje og rom. eller Kirsebærmarmelade med vanilje og rom
Måske leder du efter en marmelade opskrift, så er her et gode forsalg til dig :
Appelsin marmelade, Abrikos marmelade, Citrus alliance ( marmelade ), Ananas marmelade med havtorn og chili eller Æblemarmelade med et twist

Tips
Men du kan bruges alle slags kirsebær til denne skønne marmelade.
Stevnsbær eller sure kirsebær er særligt egnet til at sylte som marmelade, saft kirsebær likør eller kirsebærsovs mm Stevnsbær har en skøn eftersmag af mandler.
Man kan sagtens bruge dybfrosne udstedende kirsebær, de skal bare være tøet op.
Jeg bruger altid syltesukker . Det er så nemt at bruge, og med et godt resultat hver gang.
Er kirsebær stykkerne store kan du med fordel mose den lidt ud med en kartoffelmoser. Det forhindre bærerne lægger sig i toppen af glassset.
Kirsebærmarmelade med ingefær
500 gr udstenet kirsebær
500 gr sylte sukker
1/4 tsk fint revet ingefær
1 spsk. honning
atamon eller spiritus til skylning af glas.
- Udsten kirsebærerne
- læg den i en gryde, sammen med syltesukker, ingefær og honning.
- Varm det op til det koger og lad det koge ved lavt blus i 6-7 min. ( under omrøring )
- Er kirsebær stykkerne store, mos dem lidt med en kartoffelmoser. ( se tips )
- kom det straks på små rengjort, atamon eller spiritus skyllet glas.
- Glassene lukkes straks.
- Sæt dem til afkøling på et viskestykke.
- Opbevares mørkt og køligt
❤



