ananas marmelade med havtorn og chili
Syltning,  Syltning

Ananas marmelade med havtorn og chili


Ananas marmelade med havtorn og chili

Denne har meget lækre Ananas marmelade med havtorn og chili er bare fantastisk……. – Den er faktiske gået hen og blevet min ynglings marmelade lige i øjeblikket. Kombinationen af ananas, havtorn og chili er bare rigtig go. – Det ligesom klær hinanden rigtigt godt…. Ananas marmeladen for en meget smuk gul orange farve.

Det er kun lige et strejf af chili. Men selvfølgelig er man til chili kan man komme mere af det i… Det er en smags sag.

Andre gode marmelade opskrifter : grapefrugt marmelade, Æble marmelade med hyben og gulerod eller Blommer i Madeira marmelade

tips

Der er meget forskel på styrker i chilierne. Det skal kun være et strejf af chili, så pas på.

Jeg bruger altid syltesukker, da det altid gir et rigtig godt resultat.



Ananas marmelade med havtorn og chili



100 gr havtorn

400 gr ananas i små stykker

 ca. en knivspids fint hakket rød chili

500 gr syltesukker

atamon eller spiritus til skylning af glas



  1. Skræl ananassen
  2. tag den hårde kerne ud af midten
  3. skær ananassen i små stykker
  4. kom det i en gryde sammen med havtorn, chili og syltesukker
  5. kog marmeladen ved svag varme i 4- 5 min under omrøring..
  6. hæld marmeladen på rengjorde atamon eller spiritus skyllede glas.
  7. Luk straks glassene
  8. stil dem til afkøling på et rent viskestykke.
  9. sæt mærkater på glassene
  10. opbevares mørkt og køligt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×