Hjemmelavet rabarber likør


hjemmelavet rabarber likørhjemmelavet likør af rabarber

Har du lyst ikke til, at prøve at lave en hjemmelavet rabarber likør ?? Den smager skønt. Hjemmelavet likør af rabarber med et strejf af vanilje.

Likøren har en utrolig meget smuk farve og smag fra vin rabarbere.

Det er ikke særlig svært, at lave sin egen rabarber likør. Det hele skal blot rystes sammen i en flaske eller et sylteglas. Så skal det står og trække i ca.,1 måned.et mørkt og lidt køligt sted.

Det er så spørgsmålet om du kan lade være med at smage inden den er trukket helt færdig. Det er nemlig svært syntes jeg.

Andre hjemmelavet likører du kan gå i gang med : Hyldeblomst likør, Orange likør, Brombær likør, Kirsebær rom likør, Kirsebær likør eller Solbær rom likør

Tips

i stedet for rørsukker kan alm sukker sagtens bruges til denne her skønne hjemmelavet likør af rabarber.

Jeg har brugt vin rabarbere da de gir en smuk rød farve. Men små rød rabarbere kan også bruges.

i stedet for vodka kan du bruge klar Brøndum snaps

Du kan lave lige så meget rabarber likør du vel f.eks. af 400 gr rabarbere, 400 gr rørsukker vanilje og 4 dl vodka.



Hjemmelavet rabarber likør



150 gr vin rabarber
150 gr rørsukker
1 vaniljestang
1,5 dl vodka

En fin lille flaske



  1. rens, skyl og skær rabarberne i små stykke
  2. Kom rabarber stykkerne i en flaske med stor åbning eller i et sylteglas.
  3. flæk vaniljestangen på lange og kom den i glasset / flasken
  4. hæld sukkeret i glasset / flasken
  5. hæld vodka over rabarberne i glasset / flasken.
  6. ryst glasset godt
  7. ryst glasset / flasken gerne et par gange om dagen til sukkeret er opløst.
  8. Stil nu flasken eller glasset mørkt og lidt køligt i ca. 1 måned.
  9. Du kan ryst flasken når du lige går forbi den mens den står og trækker.
  10. si den hjemmelavet rabarber likør gennem en fin masket si.
  11. hæld likøren på en ren fin lille flaske med prop.
  12. nu er din rabarber likør færdig til at smage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *