Fastelavnsboller med kirsebærskum


nemme fastelavnsboller med kirsebærskum

Prøv, at lav Fastelavsboller med kirsebærskum. De er rigtig gode, nemme og hurtige. Fastelavnsboller med dejligt friskt kirsebærskum smagt til med rom og vanilje og Kirsebær marmelade.

De lækre Fastelavsboller med kirsebærskum er nemme og hurtige med dejligt friskt kirsebærskumskum. De er nemlig lavet af ” Bag selv ” croissanter , så det er nemt, at trylle lækre fastelavnsboller frem i en fart.

Kirsebærskummet er smagt til med lidt rom og vanilje.

Der findes efterhånden rigtig mange slags forskellige fastelavnsboller. Gammeldags, af wienerbrød, Wales, butterdej osv. Nogle med creme, nogle med syltetøj, nogle med æbler osv. . Igen er nogle med fløde og fromager i forskellige udgaver.

Her er et par andre gode opskrifter på fastelavnsboller: Fastelavnsboller med æble og makron, Fastelavnsboller med creme, Fastelavnsboller med marcipan nougat og æbler, Fastelavnsboller med æblefløde, Fastelavnsboller med citron, Fastelavnsboller med solbærskum eller Hurtige fastelavnsboller

tips

Hvis du, ikke laver Kirsebær marmelade selv. Kan det måske være lidt svært ,at finde. Men så kan du bruge et lille glas kirsebærsovs ca. 300 gr.

Rommen i kirsebærskummet kan undlades.

De har nemme fastelavnsboller er lave af bag selv croissanter fra supermarkedet. Du kan naturlig vis også lave de her nemme fastelavnsboller af frone bag selv fasterlavsboller.

Du kan pynte fastelavnsbollerne med det du ønsker. Måske med en klat marmelade, glasur eller en chokolade kringle…..



Fastelavnsboller med kirsebærskum



4 bag selv croissanter ( se tips )

Kirsebærskum

1 glas Kirsebær marmelade ( ca. 300 gr. )

1/4 liter piskefløde

1/4 tsk. vanilje pulver

Lidt rom

Pynt :

flødeskum, kirsebærskum

krymmel eller chokolade



  1. Fastelavnsboller
  2. bag croissanter efter forskriften på pakningen.
  3. lad den afkøle på en rist
  4. Kirsebærskum:
  5. Pisk fløden stiv
  6. bland ½ glas kirsebær marmelade i den stiftpisket fløde, sammen med vanilje
  7. Smag til med lidt rom
  8. Fastelavnsboller med kirsebærskum:
  9. flæk de kolde bag selv croissanter næsten helt igennem
  10. bred dem ud.
  11. del resten af kirsebær marmeladen på de 4 bunde i en klat i midten
  12. kom nu kirsebærskummet oven på marmeladen. ( gem lidt til pynt )
  13. luk croissanter over kirsebærskummet
  14. pynt med resten af kirsebærskummet, krymmel eller chokolade ( se tips )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *