fastelavn

Fastelavnsboller med solbærskum


nemme fastelavnsboller med solbærskum

Lækre Fastelavsboller med solbærskum er nemme og hurtige fastelavnsboller med dejligt solbærskum og solbær marmelade.

De lækre Fastelavsboller med solbærskum er nemme og hurtige med dejligt friskt solbærskum. De er nemlig lavet af ” Bag selv ” fastelavnsboller, så det er nemt, at trylle lækre fastelavnsboller frem i en fart.

Solbærskummet er smagt til med rom og vanilje.

Der findes efterhånden rigtig mange slags forskellige fastelavnsboller. Gammeldags, af wienerbrød, Wales, butterdej osv. Nogle med creme, nogle med syltetøj, nogle med æbler osv. . Igen er nogle med fløde og fromager i forskellige udgaver.

Her er et par andre gode opskrifter på fastelavnsboller: Fastelavnsboller med æble og makron, Fastelavnsboller med creme, Fastelavnsboller med marcipan nougat og æbler, Fastelavnsboller med æblefløde, Fastelavnsboller med citron eller Hurtige fastelavnsboller

tips

De her meget nemme fastelavnsboller med solbærskum er lavet af frosne wienerbrøds bag selv fastelavnsboller fra supermarkedets frostboks.

Du kan også bruge bag selv Croissants i stedet for fastelavnsboller.

Du kan pynte fastelavnsbollerne med det du ønsker. Måske med en klat marmelade, glasur eller en chokolade kringle…..

Rommen kan undlades i solbærskummet, hvis du ikke kan li det.



Fastelavsboller med solbærskum



4 bag selv fastelavsboller ( se tips )

Solbærskum

1 glas Solbær marmelade (  ca. 300 gr. )

1/4 liter piskefløde

1/4 tsk. vanilje pulver

lidt rom

Pynt :

flødeskum eller solbærskum

krymmel eller chokolade



  1. Fastelavnsboller
  2. bag fastelavnsbollerne efter forskriften på pakningen.
  3. lad den afkøle på en rist
  4. Solbærskum:
  5. Pisk fløden stiv
  6. bland ½ glas solbær marmelade i den stiftpisket fløde, sammen med vanilje
  7. smag til med rom
  8. Fastelavnsboller med solbærskum:
  9. flæk de kolde bag selv fastelavnsbollerne forsigtigt.
  10. læg de 4 bunde af bollerne på et fad
  11. del resten af solbær marmeladen på de 4 bunde i en klat i midten
  12. kom nu stikkelsbærskummet oven på marmeladen. ( gem lidt til pynt )
  13. læg toppen eller låget oven på solbærskummet
  14. pynt med resten af stikkelsbærskummet, krymmel eller chokolade ( se tips )

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×