Syltetøjsnitter med makron


syltetøjssnitter med makron
makronsnitter med marmelade

Lækre makronsnitter med marmelade af butterdej, marmelade og en makronmasse. Syltetøjsnitter med makron er nemme at lave og smager himmelsk.

Disse Syltetøjsnitter med makron er perfekte sammen med aftenskaffen. De forsvandt ret hurtigt her. Så det er bestemt ikke sidste gang de bliver bagt her. Syltetøjsnitter med makron vil blive en favorit.

– Du skulle prøve syltetøjssnitter med makron, de er bare rigtig gode,

Bunden er lavet af færdig købt frisk butterdej på rulle. Hvor på der er lagt et lag marmelade. Derefter er et lag makron masse med marcipan. Til sidst er de pyntet med nøddeflager.

Når du laver Syltetøjsnitter med makron, kan du vælge forskellige marmelader.

Leder du efter andre lækre kage, så se på linkene her : Toscakage, Små mazarinkager, Små karamel mazariner, Makronsnitter med Rabarber, Abrikossnitter eller Mandelkage

Tips

Marmeladen eller syltetøjet kan være Kirsebær marmelade med vanilje og rom, Hindbær brombær marmelade, Blomme marmelade med vanilje eller en helt tredje som du godt kan li.

Der bliver ca. 14 Makronsnitter med marmelade.

I stedet for nøddeflager kan du drysse syltetøjssnitter med makron lidt mandelflager.



Syltetøjsnitter med makron



1 rulle frisk butterdej

1 lille glas marmelade ( ca. 300 gr )

makronmasse :

4 æggehvider

200 gr revet marcipan

200 gr sukker

1tsk hjortetaksalt

Pynt:

nøddeflager



  1. rul butterdejen ud og klip den midt over på langs
  2. læg dem ved siden af hinanden på en bageplade med bagepapir
  3. buk kanten lidt ind over dejen hele vejen rundt på hver dej plade ( se foto ved tips )
  4. Smør marmelade på midten af dej pladerne og helt ud til den bukkede kant
  5. Bag butterdejens pladerne i 10 min ved 200 g i varmluftovn
  6. I mens laves makronmassen
  7. Makronmasse :
  8. pisk æggehvider, sukker, revet marcipan og hjortetaksalt sammen til en ensartet massen.
  9. når butterdejen er bagt smøres de forsigtigt med makronmmassen ovenpå helt ud til kanten
  10. drys med nøddeflager
  11. bages igen ved 200 g varmluft i 10 minutter
  12. lad snitterne afkøle helt på bagepladen
  13. skær den i stykker på ca. 7 cm. med en skrap kniv. Der bliver ca. 7 snitter af hver stang.

❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *