
Påskereder

Små fine hjemmelavet påskereder af mørkt chokolade, cornflakes smagt til med appelsin og vanilje. Pyntet fint med farvet chokolade påskeæg.
Dejligt knassende hjemmelavet fuglereder eller påskereder. De er neget nemme , at lave og se flotte ud.
Det er altid hyggeligt, at lave hjemmelavet påskeæg og andre påske lækkerier selv. Måske sammen med børn. De har kan børn sagtens være med til at lave.
Måske har du lyst til flere lækkerier ? Så er her et par forslag : Citron påskeæg, Hjemmelavet påskeæg, Pistacie påskeæg, Påske æg med lakrids og citron, eller Abrikoslæder ruller
Andre gode påske opskrifter : Påskekage, Æggekage fra Bredstenen, Kold dampet laks, Solbær sild eller Nem citron fromage

Tips
Der bliver ca. 12 hjemmelavet påskereder af denne portion. Du kan selvfølgelig lave dem mindre hvis du syntes det.
I stedet for mørk chokolade kan du bruge lys chokolade. Eller en blanding af mørkt og lyst chokolade.
Chokolade påskeæggene jeg har brugt er chokolade dragé påskeæg. Men andre farvede små påske kan bruges alt efter smag og udvalg.
Påskereder
200 gr mørk chokolade
4 dl let knuste cornflakes
½ tsk. revet øko appelsin skal
lidt vaniljepulver eller vaniljesukker
farvede chokolade påskeæg 2 – 3 pr rede.
- Smelt chokoladen over vandbad
- kom appelsinskal og vanilje i den smeltede chokolade
- tilsæt de let knuste cornflakes
- bland det til cornflaksene er helt vendt i chokolade
- lave nogle runde flade ” reder ” på en bageplade dækket med bagepapir. ( ca. ø 7 cm. )
- Læg 2 – 3 farvede chokolade påskeæg på hver ” rede “
- Lad dem blive helt tørre inden de tages af bagepapiret.
❤️

