
Lækre pistacie påskeæg. Hjemmelavet chokolade påskeæg med marcipan og pistacie fyld.
De hjemmelavet chokolade påskeæg smager helt vild skønt. Det er små lækre himmerigs mundfulde, lige noget for en slikmund.
Så prøv at lave pistacie påskeæg nu til påske. Der meget nemme, at lave og smager meget bedre end dem man køber.
Andre lækre påske opskrifter : Påskekage, Citron påskeæg, Kold dampet laks, Citronsandkage, Citronsnitter eller Hjemmelavet leverpostej

Tips
Der bliver 8 lækre pistacie påskeæg ud af denne portion
Jeg har brugt pistaciemasse fra Odense marcipan
I stedet for mørkt chokolade kan du bruge lys chokolade.
Du kan pyntet de hjemmelavet chokolade påskeæg med hvid eller lys chokolade, andre hakket nødder eller f.eks. grønt krymmel.
Jeg har brugt mørke chokolade overtræksknapper til pistacie påskeæggene
Pistacie påskeæg
200 gr marcipan
ca. 8 tsk pistacie masse ( en lille stribe til hvert æg )
100 gr mørk chokolade
Pynt
Hakket pistacienødder ( se tips )
- Del marcipanen i 8 lige store stykker ( 25 gr )
- Tril dem i kugler
- klem kuglerne flade med hænderne på bordet.
- læg en stribe pistacie masse på midten
- fold marcipanen sammen om pistacie massen og klem kanterne lidt sammen
- form nu marcipanen forsigtigt til ” æg “
- smelt den mørke chokoladen over vandbad
- dup nu pistacie påskeæggene i chokoladen og sæt den på en bageplade med på bagepapir,
- drys lidt hakket pistacienødder på hvert æg inden de tørre ( se tips )
- lad dem tørre helt et par timer
- opbevares i en tætsluttet beholder eller kagedåse mørkt og køligt
- pistacie påskeæggene er holdbare i ca. 14 dag
❤️