
Påske æg med lakrids og citron. Lækre hjemmelavet påskeæg med citron, lakrids, hakkede saltmandler, og hvid chokolade..
Fin smag af laktids, lidt citron, marcipan og knasende ristede saltmandler. Skønne lakrids marcipan påskeæg, med knassende hakkede saltmandler.
Prøv dem, især hvis man elsker smagen af lakrids.
Citron og lakrids syntes jeg går godt sammen.
Andre gode opskrifter til påske hyggen : Påskekage, Citronsnitter, Citron påskeæg, Pistacie påskeæg, Kold dampet laks eller Hindbær sild med rosevin

Tips
Der bliver 8 påskeæg med lakrids og citron ud af denne portion
Kan du ikke li hvid chokolade, vil lys chokolade også klæ de her hjemmelavet påskeæg
Jeg har brugt chokolade knapper / overtræk chokolade. Til de her skønne påskeæg med lakrids og citron
Opbevares mørkt og køligt, Kan holde sig i ca. 14 dag.
Påske æg med lakrids og citron
200 gr marcipan
2 spsk. citronsaft
ca. ½ tsk fint revet skal af øko citron
2 – 2 ½ tsk. lakridspulver
40 gr hakket ristede saltmandler
ca. 100 gr hvid chokolade
pynt
Lakridspulver
- ælt marcipanen med lakridspulver, fint revet skal, saft citron og hakket saltmandler
- Smag på lakrids marcipan om den evt. skal ha lid mere lakridspulver / revet citron skal efter din smag.
- del marcipanen i 8 lige store stykker
- tril marcipan til kugler, som formes til ” æg “
- smelt den hvide chokoladen over vandbad,
- dryp påskeæggene i den smeltede chokolade.
- sæt dem på en plade med bagepapir.
- når chokoladen er tørret pyntes de med lidt lakridspulver
- Lad påskeæg med lakrids og citron stå og bliver rigtig tørre i nogle timer inden de sættes i en kagedåse eller lignende.
- opbevares tørt og køligt
- holdbare i ca. 14 dage
❤