
Hjemmelavet påskeæg med kaffe, Whisky og hakket saltmandler. De hjemmelavet chokolade påskeæg er overtrukket med lys chokolade, og pyntet med lidt hvid chokolade
De har hjemmelavet chokolade påskeæg har en skøn smag af kaffe, whisky og med knasende hakket saltmandler
Lækre hjemmelavet påskeæg, især hvis man elsker smagen af kaffe og Whisky..
Andre gode opskrifter til påske hyggen : Påskekage, Pistacie påskeæg, Citron påskeæg, Påske æg med lakrids og citron, Kold dampet laks eller Citronsnitter

Tips
Der bliver 8 hjemmelavet chokolade påskeæg ud af denne portion.
Salt mandler kan købes i en Bazar eller alm supermarkeder står ved hylden med chips.
I stedet for ristede saltmandler kan du bruge alm mandler der ristes på en pande.
I stedet for pulver kaffe kan du bruge lidt stærk kaffe
Smag dig frem hvor meget whisky smag du er til.
I stedet for lys chokolade kan du sagtens bruge mørk chokolade
Jeg har brugt chokolade knapper / overtræk chokolade. til denne julekonfekt
Opbevares mørkt og køligt, Kan holde sig i ca. 14 dag.
Hjemmelavet påskeæg
200 gr marcipan
2-3 spsk. Whisky ( se tips )
1 tsk. pulverkaffe
1 spsk. varmt vand
40 gr hakket ristede saltmandler
ca. 100 gr lys chokolade
pynt
hvid chokolade
- opløs pulverkaffen i det varme vand
- ælt marcipanen med kaffe, whisky og hakket saltmandler
- del marcipanen i 8 lige store stykker
- tril marcipanen til kugler, og formes til ” æg “
- smelt den lyse chokoladen over vandbad,
- dryp kuglerne i den smeltede chokolade.
- sæt dem på en plade med bagepapir.
- Pynt med lidt hvid chokolade.
- Lad dem stå og bliver rigtig tørre i nogle timer inden de sættes i en kagedåse eller lignende.
- opbevares tørt og køligt
❤