
Frugtsalat

Som afslutning på en god jule, påske eller anden frokost er frugtsalat simpelthen perfekt. Prøv den hjemmelavet frugtsalat, som tilbehør til oste anretningen. Det er går man ikke helt i byen med.
Dejlig frugt salat, af en dåse frugtcocktail og flødeskum smagt til med vanilje og citron samt revet chokolade.
Nem og enkel frugtsalt – lavet i en fart men smager bare godt.
Klassisk hjemmelavet frugtsalat, en ret som måske er gået i glemmebogen. Men som for årtier siden var en fast del på et godt dansk frokostbord. Som tilhør til osteanretningen.
Så jeg vil næsten kalde det for en rigtig retro klassiker. Som nu er erstattet med Ris a la mande eller Citron fromage
Ander gode opskrifter til jule, påske eller andet frokostbordet : Kold dampet laks, Nem citron fromage, Påskekage, Citronfromagekage, Hindbær sild med rosevin eller Hjemmelavet æblefedt

tips
I stedt for en vanilje stang kan du sagtens bruge ca. 1/4 tsk vaniljepulver eller ca. 1 tsk vaniljesukker til denne dejlige hjemmelavet frugtsalat
Chokoladen kan være lys eller mørk alt efter smag.
Frugtsalat
1 dåse frugtcocktail ( stor dåse ca. 425 gr )
1 korn af lille vanilje stang ( se tips )
1 tsk citron saft
1 tsk sukker
2 dl piskefløde
20 gr Revet chokolade ( se tips )
Pynt
Lidt revet chokolade
- Åben dåsen med frugtcocktail og hæld den til afdrypning i en si.
- hæld fløden i en skål sammen med sukker , vanilje og citronsaft.
- Pisk fløden til flødeskum
- riv chokoladen ned i flødeskummet
- smag flødeskummet til med citron, vanilje og sukker
- vend frugtcocktailen i flødeskummet
- hæld det i en fin skål
- pynt med revet chokolade.
❤️

