Kuvertbrød


    Kuvertbrød til suppe og meget andet. Lækre små portion suppehorn, lette og luftige med sprød skorpe. De er pyntet med lidt groft salt.

    Perfekt tilbehør til suppe, en reje cocktail eller andre retter hvor der serveres brød til.

    Prøv en god gammeldags Asparges suppe med hjemmebagt suppehorn til. .

    Du kan også prøve, at bage Hvidløgsflutes

    Mangler du en god suppe opskrift : Minestronesuppe, efterårs suppe, Oksehalesuppe eller Selleri suppe

    tips

    Der bliver 16 kuvertbrød ud af denne portion

    Kuvertbrød kan formes på andre måder end horn. F.eks. tre små kugler.

    Du kan udlade, at drysse dem med salt på kuvertbrød til suppe.

    Kan sagtens fryses ned



    Kuvertbrød



    25 gr gær

    3 1/4 dl sødmælk

    1 æg

    1 tsk salt

    1 tsk sukker

    60 gr blødt smør

    Ca. 650 mel

    Pynt

    æg til pensling

    lidt groft salt



    1. Gær smuldres ud i n skål
    2. Opløses i lunket finger varmt mælk
    3. Æg salt og sukker røres i
    4. Halvdel af mel røres i til det er jævnt
    5. Tilsæt blød smør og rør til det er rørt næsten ud
    6. Tilsæt resten af mel lidt af gangen til dejen
    7. Ælt dejen grundigt den må  gerne klister lidt på fingerne
    8. Hæve til dobbelt størrelse et lun sted
    9. ælt dejen godt igemmen
    10. del den i 2
    11. rul den en ud i en cirkel på ca. ø 37 cm
    12. skær over på midten først den ene vej og så den anden vej så dej er delt i 4 trekanter
    13. del nu de 4 trekanter i 2 så du får 8 trekanter.
    14. rul hver trekant fra den brede ende.
    15. sæt kuvertbrødene på en bageplade med bagepapir.
    16. gentag med en anden klump dej
    17. pensel nu hvert kuvertbrød med æg og drys lidt graft salt på som pynt.
    18. lad dem hæve i ca. 30 min.
    19. bages ved 200 grader i ca. 16 min.
    20. afkøles på en rist

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *