
Kuvertbrød til suppe og meget andet. Lækre små portion suppehorn, lette og luftige med sprød skorpe. De er pyntet med lidt groft salt.
Perfekt tilbehør til suppe, en reje cocktail eller andre retter hvor der serveres brød til.
Prøv en god gammeldags Asparges suppe med hjemmebagt suppehorn til. .
Du kan også prøve, at bage Hvidløgsflutes
Mangler du en god suppe opskrift : Minestronesuppe, efterårs suppe, Oksehalesuppe eller Selleri suppe

tips
Der bliver 16 kuvertbrød ud af denne portion
Kuvertbrød kan formes på andre måder end horn. F.eks. tre små kugler.
Du kan udlade, at drysse dem med salt på kuvertbrød til suppe.
Kan sagtens fryses ned
Kuvertbrød
25 gr gær
3 1/4 dl sødmælk
1 æg
1 tsk salt
1 tsk sukker
60 gr blødt smør
Ca. 650 mel
Pynt
æg til pensling
lidt groft salt
- Gær smuldres ud i n skål
- Opløses i lunket finger varmt mælk
- Æg salt og sukker røres i
- Halvdel af mel røres i til det er jævnt
- Tilsæt blød smør og rør til det er rørt næsten ud
- Tilsæt resten af mel lidt af gangen til dejen
- Ælt dejen grundigt den må gerne klister lidt på fingerne
- Hæve til dobbelt størrelse et lun sted
- ælt dejen godt igemmen
- del den i 2
- rul den en ud i en cirkel på ca. ø 37 cm
- skær over på midten først den ene vej og så den anden vej så dej er delt i 4 trekanter
- del nu de 4 trekanter i 2 så du får 8 trekanter.
- rul hver trekant fra den brede ende.
- sæt kuvertbrødene på en bageplade med bagepapir.
- gentag med en anden klump dej
- pensel nu hvert kuvertbrød med æg og drys lidt graft salt på som pynt.
- lad dem hæve i ca. 30 min.
- bages ved 200 grader i ca. 16 min.
- afkøles på en rist
❤