Året på Bredstenen
fyldte squash
efterårs retter,  sommer retter

Fyldte squash med oksekød


Når høsten er i gang på marker og haver. Vrimler det af og til med de gode squash. De er anvendelige til mange ting. I kage, som fylde i salat, squash med forskelligt fyld og sammenkogte retter. Men også, som fyldte squash med oksekød. En rigtig go hverdags ret – hurtigt og nemt.

Du kan lave Rosmarin kartofler, eller Rosmarin kartofler i airfryer til. De passer helt perfekt til fyldte squash med oksekød.

Squash planten er ret taknemmelig. De er nemme, at få til at gro……… – Samtidig med de gir mange squash. Ofte er 2 planter nok til man svømmer i squash. Så man må gi nogle væk.

Squash kan fået i flere farver og former. De fås grønne, lysegrønne, lysegrønne med striber, gule og hvide. Men også i flere former bla. alm squash, runde squash, ufo squash, spaghetti squash, og vinter squash.

Mangler du en op skrift med squash kommer et par her: Pizza med squash og kartofler, Squash boller, Fyldt Squash, Squash Klatter, 2-3-4 marmelade med vanilje og lime, Squash kage , Squash pandekager

fyldt squash med oksekød

Tips

Krydder eddiken kan være Estragon eddike , Solbær eddike eller anden krydder eddike du har.

Vesterhavs osten kan erstattes med anden revet ost.

Alm hvid champignoner kan bruges i stedt for mørke.

Ufo squash se flotte og indbydende ud som squash med fyld. Skær ” låget ” af i den side hvor stilker sidder. Skrab kærner ud. Fyld fyldet i og læg ” låget ” halvt på.



Fyldte squash med oksekød 



2 mellem squash

Fyld:

margarine, smør eller olie

1 hakket løg

500 gr hakket oksekød

250 gr mørke champignoner i skiver

2 spsk. koncentreret tomat puré

1 tak salt

frisk kværnet peber

1 tsk. krydder eddike f.eks. estragon eddike

 1 tsk. sukker eller sirup

1 spsk. mel

pynt

150 gr bacon i tynde skiver

lidt revet Vesterhavs ost

Et par frisk rosmarin kviste



  1. vask og flæk squashene
  2. skrab kærne ud og læg dem i et ovnfast fad.
  3. Fyld
  4. Svits løgene lidt i fedstof.
  5. tilsæt det hakkede oksekød lidt efter lidt.
  6. svits det til det skifter farve.
  7. tilsæt tomatpuré, champignoner krydder eddike, sirup, salt og peber.
  8. svits det lidt
  9. drys mel over og rør det i .
  10. smag til med salt, peber, krydder eddike og evt. lidt sirup.
  11. kom nu fyldet i squash bådene
  12. dæk fyldet med bacon strimler
  13. riv lidt Vesterhavs ost over
  14. stik et lille kvist rosmarin i hver fyldte squash.
  15. sæt dem i en 175 grader varm ovn i ca. 45 min.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×