
Squash kage

Traditionelt er en Squash kage en brun krydderkage. – Sådan tænker du nok også når høre om kage med squash. Men ikke denne her……. Den er med citron og st. koriander. Så er du ikke lige til den traditionelle brune krydder squashkage. – Syntes jeg bestemt du skulle prøve denne her !!!!
Saftigt lækker Squash kage med citronsmag, pyntet med citronglasur.
Squash planten er ret taknemmelig. De er nemme, at få til at gro. Samtidig med de gir mange squash. Ofte når man har 2 planter svømmer man i squash. Så man må gi nogle væk.
Squash kan fået i flere farver og former. De fås grønne, lysegrønne, lysegrønne med striber, gule og hvide. Men også i flere former bla. alm squash, runde squash, ufo squash, spaghetti squash, og vinter squash.
Mangler du en opskrift med squash kommer et par her: Pizza med squash og kartofler, Squash boller, Fyldt Squash, Squash Klatter, 2-3-4 marmelade med vanilje og lime

Tips
Du behøver ikke stikke i en kage for , at se om den bagt. Kig om kanten af kagen er lindet fra formen. Så er en kage helt sikkert bagt.
Du kan i stedet for , at rører en citronglasur. Kan du smører kagen med lemon curd.
Squash kage
125 gr smør
200 gr sukker
revet skal af 1 øko citron
1 tsk. St koriander
et nip salt
200 gr revet squash
3 æg
200 gr hvedemel
1 tsk. bagepulver
Citron glasur
4 spsk. lemon curd
flormelis
Pynt
lidt revet citronskal
- kom smør, æg, sukker, salt, revet citronskal og St koriander i en røre skål
- piske det luftigt og hvidt
- rør revet squash i .
- rør mel og bagepulver i dejen til det er væk i dejen.
- rør kraftigt et øjeblik.
- hæld dejen i en smurt springform.
- bag kagen i ca. 55 minutter ved 175 grader. Til den er fin brun og linder fra kanten.
- Citronglasur:
- rør lemon curd og flormelis sammen til en glat glasur.
- Smør det på den lunkne kage
- riv lidt citronskal til pynt.
❤

