Fyldt Squash
Jaa så er squash sæsonen lige begyndt….. Så skal der spises Squash Klatter og fyldt squash mm. Et par squash planter i haven gir godt. Så det er med ,at bruge dem til alt muligt. Til sidst kan man godt nok blive lidt træt af squash. Men man glæder sig igen næste forår når de bliver sået og vokser sig store-
Her bliver de brugt til fyldte squash med svinekød. Med hakket svinekød, rød peber og hvidløg. Rosmarin kartofler er et perfelt tilbehør. Sammen med en go salat f. eks Tomat salat a la Charlotte En ret vi får mange gange i squash sæsonen. En klassikker her hos os, hele efteråret.
Andre gode måder, at bruge squash på: Fyldte squash med oksekød, Squash boller, Squash pandekager eller Squash kage
Tips
Alle farver squash til fyldte squash med svinekød kan bruges også ufo squash kan bruges.
Fyldt squash
2 -3 squash ( 3 mindre eller 2 mellem )
300 gr hakket svinekød
1 fed hvidløg , presset
1 rød peberfrugt i små tern
2 æg
½ tsk. salt
1 lille løg, groft hakket
1 dl mælk
100 gr revet ost
4 spsk. rasp
Pynt
50 gr revet ost
lidt rosmarin
- vask og flæk squashene.
- skrab kernerne ud med en ske.
- læg den i et ovnfast fad.
- rør en fars af kødet, æg, mælk, hvidløg, rød peber, revet ost, rasp og krydderier.
- Fyld det i de udhulet squash.
- kom revet ost over og en lille kvist rosmarin. ( eller tørret )
- sæt dem i ovnen i ca 45 min ved 175 grader.
- Servres med f eks Rosmarin kartofler og en go salat f eks Tomat salat a la Charlotte
❤