
Hvorfor skal det altid være en stor kagemand, der bliver bagt ? Det kunne jo være små kagemænd og koner i stedet for. Søde små kagemænd og koner af wales, pyntet med glasur og slik.
Er de ikke søde de små kagemænd og koner ? De er bagt af wales dej og pyntet fint med glasur og for slik
Ander gode opskrifter til en fødselsdag : Fødselsdags kringle, Fødselsdags boller, Jannies chokoladekage, Gammeldags dansk æblekage, Varm Chokolade, Kagemand / kone eller Fødselsdagskage

Tips:
Glasuren kommer jeg en dybfrost pose og klipper et lille hul. Så er det nemt at sprøjte det pænt ud når du skal pyntet hver lille kagemand.
Du kan røre en glasur af lidt pasteuriseret æggehvide og flormelis til at pynte de små kage
I stedet for glasur til at klister slikket fast til de små kagemænd af Wales dej med kan du bruge lidt smeltet chokolade
Små kagemænd og koner
Wales dej:
3 dl vand
2 tsk sukker
1 knivspids salt
150 gr smør
150 gr mel
4 æg
Glasur:
5 spsk. flormelis
en lille sjat eddike
vand til det er tilpas tyk.
Pynt
forskelligt slik og chokolade
- Giv vand, sukker, salt og smør et opkog. I en tykbundet gryde.
- Tag gryden fra varmen og pisk melet i.
- Sæt gryden over varmen igen og pisk til dejen er ensartet og blank. Må ikke skille tag gryden fra varmen og og lad det afkøl lidt.
- Når dejen er afkølet lidt.
- Piskes først et æg i gerne med håndmikser
- Derefter til de 3 æg og der piskes godt til dejen er ensartet, glat og blank.
- Dejen puttes i en sprøjtepose med tyl og sprøjtes til ca. 10 små kagemænd og korner
- Bages ved 175 gr varmluft i Ca. 20 – 25 min. ( Den skal være fint brun ) Ovnen må ikke åbnes de første 10 min.
- når kagemænd og koner er kold pyntes den fint med glasur og slik
❤



