Året på Bredstenen
Råsyltede ribs ( ryste Ribs )
marmelade sommer,  syltning diverse,  syltning Diverse sommer

Råsyltede ribs ( ryste ribs )


råsyltede ( rysteribs )

Er du den lykkelig ejer af en ribs busk i din have ??? Eller er du bare så heldig at få fat i nogle dejlige modne røde ribs. Så prøv at lave Råsyltede ribs ( ryste Ribs ). De er simpelthen et fanatisk lækkert tilbehør til en god gammeldags oksesteg, Langtidsstegt and eller dyreryg / kølle. Eller pift hverdagens frikadeller eller kylling op med en gang lækre råsyltede ribs.

De er så lette og hurtige at lave af ribs og sukker intet andet. – En go gammeldags dansk klassiker.

Råsyltede ribs er også godt og meget lækkert i en pandekage….. På morgenbordet som tilbehør til yoghurt eller skyer mm.

En rest råsyltede ribs kan fint bruges i dejlig kage, nemlig i Gunnars kage

Andre opskrifter med ribs: Ribs gelé, Ribs-solbær gelé eller August kage

Tips

Råsyltede ribs kan holde sig i køleskabet i 1 – 2 dage.

Godt modne bær er bedst til råsyltede ribs.



Råsyltede ribs ( ryste ribs )



300 gr friske godt modne røde ribs

100 gr sukker

 



  1. Rib og skyl ribsene
  2. kom ribsene i en skål sammen med sukker.
  3. rør forsigtigt rundt med en ske ( eller ryst skålen lidt rund )
  4. lad det stå en times tid.
  5. rør igen forsigtigt eller ryst.
  6. hæld det en en fin skål
  7. så er den klar !!!!
  8. kan holde sig i køleskab 1 til 2 dage.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×