Råsyltede ribs ( ryste ribs )
Er du den lykkelig ejer af en ribs busk i din have ??? Eller er du bare så heldig at få fat i nogle dejlige modne røde ribs. Så prøv at lave Råsyltede ribs ( ryste Ribs ). De er simpelthen et fanatisk lækkert tilbehør til en god gammeldags oksesteg, Langtidsstegt and eller dyreryg / kølle. Eller pift hverdagens frikadeller eller kylling op med en gang lækre råsyltede ribs.
De er så lette og hurtige at lave af ribs og sukker intet andet. – En go gammeldags dansk klassiker.
Råsyltede ribs er også godt og meget lækkert i en pandekage….. På morgenbordet som tilbehør til yoghurt eller skyer mm.
En rest råsyltede ribs kan fint bruges i dejlig kage, nemlig i Gunnars kage
Andre opskrifter med ribs: Ribs gelé, Ribs-solbær gelé eller August kage
Tips
Råsyltede ribs kan holde sig i køleskabet i 1 – 2 dage.
Godt modne bær er bedst til råsyltede ribs.
Råsyltede ribs ( ryste ribs )
300 gr friske godt modne røde ribs
100 gr sukker
- Rib og skyl ribsene
- kom ribsene i en skål sammen med sukker.
- rør forsigtigt rundt med en ske ( eller ryst skålen lidt rund )
- lad det stå en times tid.
- rør igen forsigtigt eller ryst.
- hæld det en en fin skål
- så er den klar !!!!
- kan holde sig i køleskab 1 til 2 dage.
❤