Råsyltede ribs ( ryste Ribs )
marmelade sommer,  syltning diverse,  syltning Diverse sommer

Råsyltede ribs ( ryste ribs )


råsyltede ( rysteribs )

Er du den lykkelig ejer af en ribs busk i din have ??? Eller er du bare så heldig at få fat i nogle dejlige modne røde ribs. Så prøv at lave Råsyltede ribs ( ryste Ribs ).

Det er simpelthen et fanatisk lækkert tilbehør til en god gammeldags oksesteg, Langtidsstegt and eller måske en dyreryg eller kølle. Eller pift hverdagens frikadeller eller kylling op med en gang lækre ryste ribs.

Det er så lette, enkelt og hurtige at lave ryste ribs. Ribs og sukker intet andet. – En af de go gammeldags dansk klassiker.

Råsyltede ribs er også godt og meget lækkert i en pandekage….. Eller på morgenbordet som tilbehør til yoghurt eller skyer mm.

En rest rysteribs kan fint bruges i denne dejlig kage, nemlig i en Gunnars kage

Er du på udkig efter andre gode opskrifter med ribs: Ribs gelé, Ribs-solbær gelé, Sommerbær crumble , Ribskage, Ribs syltetøj, Sommerbær bombe eller August kage

Tips

De råsyltede ribs kan holde sig i køleskabet i 1 – 2 dage.

Godt modne bær er bedst til ryste ribs.



Råsyltede ribs ( ryste ribs )



300 gr friske godt modne røde ribs

100 gr sukker



  1. Rib og skyl ribsene
  2. Lad dem dryppe af i en si
  3. kom ribsene i en skål sammen med sukker.
  4. rør forsigtigt rundt med en ske ( eller ryst skålen lidt rund, der af navnet )
  5. lad det stå en times tid.
  6. rør igen forsigtigt eller ryst.
  7. hæld det en en fin skål
  8. så er de klar til severing !!!!
  9. kan holde sig i køleskab 1 til 2 dage.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *