
Pebermyntepastiller, en klassisk juleknas. Pastiller med skøn pebermynte smag. Pebermyntepastiller smelter på tungen.
De er nemme, at lave af få ingredienser. Æggehvide, flormelis, et par dråber pebermynteessens og lidt smeltet chokolade til pynt.
Du kan vælge, at farve pastiller med pebermynte i forskellige farver med frugtfarve. Så bliver de lidt sjov, hvis du så laver smiley på dem også.
Måske er der delt meninger om pebermyntepastiller. Jeg holder meget af dem, den der lette pebermynte smag og pastillen der smelter på tungen. Mums
Leder du efter andet juleknas, er her et par opskrifter til dig :
Ananaskonfekt, Pariser konfekt, Ingefær konfekt, Citronkugler, Lakrids både eller Irish coffee trøfler

Tips
Kan pebermyntepastiller pyntes på mange måder. F.eks. dyppes halv i chokoladen, striber af chokolade, chokolade prikker mm.
Du kan lave dem mindre, så der bliver flere.
Det tager ca. ½ dag før de er helt tørre.
Pebermyntepastiller
1 pasteuriseret æggehvide
ca. 250 gr flormelis
5-6 dråber pebermynteessens
rød, blå eller grøn frugt arve
pynt
lidt mørk chokolade
- pisk æggehviden stiv
- piske pebermynteessens i den piskede æggehvide
- pisk nu det meste af flormelissen i lidt af gangen.
- Smag til om der skal mere pebermynteessens i efter din smag.
- Del nu fondant massen op i 2 – 3 alt efter hvor mange farver du vil lave
- kom et par dråber farve i det du vil farve
- rør mere flormelis i til det netop kan trilles i kugler med lidt flormelis eller majsmel
- Tril fondanten i små kugler ca. 20 – 25 der sættes på bagepapir
- tryk den lidt flade ned en gaffel der er dyppet i flormelis
- lad dem tørre helt ( ca. ½ dagstid )
- pynt dem nu med lidt smeltet mørkt chokolade
- opbevares i en dåse
- holdbart i ca. 14 dag.
❤



