Ingefær konfekt
Ingefær konfekt, dejlig julekonfekt med kandisret ingefær. Denne her marcipan juleknas med kandisret ingefær og mørk chokolade er helt skøn. Med en fin intens smag af ingefær
En meget hurtig og lækker ingefær julekonfekt, især hvis man elsker smagen af ingefær.
Så elsker du smagen af ingefær, så må du helt bestemt prøve denne her marcipan konfekt med ingefær. Det tror jeg bestemt ikke du vil fortryde, for det smager virkelige godt….
Du kan også lave andet lækkert juleknas og lækkerier som f.eks.: Irish coffee kugler, Kirsebær kugler, Tyttebær guf, Citron kugler , Lakrids både og Hjemmelavet snebolde..
Tips
Du kan finde kandisret ingefær i et velassorteret supermarkeder, i en helsekost butikker eller en orientalske butikker
Der bliver ca. 18 – 20 stykker ingefærkonfekt ud af denne portion.
Fortrækker du lys overtræks chokolade kan også fint bruges.
Jeg har brugt chokolade knapper / overtræk chokolade. til denne julekonfekt
Opbevares mørkt og køligt, Kan holde sig i ca. 14 dag.
Ingefær konfekt
200 gr marcipan
50 gr kandisret ingefær i små tern
100 gr mørk chokolade
pynt
kandiseret ingefær i strimler
- ælt marcipanen med den kandisret ingefær i små tern
- tril ca. 18 – 20 små stænger af ingefær marcipanen.
- smelt chokoladen over vandbad,
- dryp ingefær konfekten i den smeltede chokolade.
- sæt dem på en plade med bagepapir.
- læg en lille strimmel kandisret ingefær på hver stykke ingefær konfekt inden chokoladen stivner.
- Lad dem stå og bliver rigtig tørre i nogle timer inden de sættes i en kagedåse eller lignende.
- opbevares tørt og køligt
❤