Juleknas,  lækkerier

Pariser konfekt


pariser konfekt
juleknas

Pariser konfekt, marcipan konfekt med cocktailbær, hakket saltmandler, hakket chokolade og lidt rom. Dejlig og fint juleknas, lige til konfekt skålen i julen.

En fin julekonfekt, med en dejlig smag af alt det gode der er kommet i og samt en let smag af rom. Pyntet fint med et stykke cocktailbær i rød, grøn eller gul. De ser så festelig ud !!!

Andre gode opskrifter på marcipan konfekt og andet juleknas : juleguf, Citron kugler, Lakrids både, Orange konfekt, Irish coffee kugler, Kirsebær kugler, Ingefær konfekt eller Peanuts guf

Valentine's chocolate box clipart, collage

tips

I stedet for saltmandler kan du bruge ristede hakket mandler

Du kan overtrække pariser konfekten med lys chokolade i stedet for mørk.

I stedet for rom kan du bruge lidt rom essens.



Pariser konfekt



200 gr marcipan

50 gr hakket ristede salt mandler

100 gr Cocktailbær i blandede farver groft hakket ( gem 10 hele bær til pynt )

40 gr hakket mørk chokolade

lidt rom

Pynt

ca. 100 gr Mørk chokolade

Cocktail bær ( gem 10  fra de 100 gr )



  1. ælt marcipan med de hakket cocktailbær ( gem 10 hele bær til pynt ),hakket saltmandler, hakket chokolade, samt lidt rom
  2. Smag på marcipan konfekten om den skal lidt mere rom efter din smag.
  3. Trilles til små mundrette kugler ( der bliver ca. 20 stk. )
  4. smelt chokoladen over vandbad
  5. overtræk pariser konfekten med chokolade.
  6. sæt dem på bagepapir og sæt et stykke cocktailbær på inden chokoladen stivner
  7. Lad dem stå på bagepapiret til de er helt tørre
  8. kom dem i en dåse
  9. opbevares køligt og mørkt holdbar i ca. 14 dage.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×