Pariser konfekt
Pariser konfekt, marcipan konfekt med cocktailbær, hakket saltmandler, hakket chokolade og lidt rom. Dejlig og fint juleknas, lige til konfekt skålen i julen.
En fin julekonfekt, med en dejlig smag af alt det gode der er kommet i og samt en let smag af rom. Pyntet fint med et stykke cocktailbær i rød, grøn eller gul. De ser så festelig ud !!!
Andre gode opskrifter på marcipan konfekt og andet juleknas : juleguf, Citron kugler, Lakrids både, Orange konfekt, Irish coffee kugler, Kirsebær kugler, Ingefær konfekt eller Peanuts guf
tips
I stedet for saltmandler kan du bruge ristede hakket mandler
Du kan overtrække pariser konfekten med lys chokolade i stedet for mørk.
I stedet for rom kan du bruge lidt rom essens.
Pariser konfekt
200 gr marcipan
50 gr hakket ristede salt mandler
100 gr Cocktailbær i blandede farver groft hakket ( gem 10 hele bær til pynt )
40 gr hakket mørk chokolade
lidt rom
Pynt
ca. 100 gr Mørk chokolade
Cocktail bær ( gem 10 fra de 100 gr )
- ælt marcipan med de hakket cocktailbær ( gem 10 hele bær til pynt ),hakket saltmandler, hakket chokolade, samt lidt rom
- Smag på marcipan konfekten om den skal lidt mere rom efter din smag.
- Trilles til små mundrette kugler ( der bliver ca. 20 stk. )
- smelt chokoladen over vandbad
- overtræk pariser konfekten med chokolade.
- sæt dem på bagepapir og sæt et stykke cocktailbær på inden chokoladen stivner
- Lad dem stå på bagepapiret til de er helt tørre
- kom dem i en dåse
- opbevares køligt og mørkt holdbar i ca. 14 dage.
❤