Orange konfekt
Orange konfekt, dejlig marcipan konfekt med appelsin. Denne her juleknas med appelsin, orange likør, hakkede saltmandler, og mørk chokolade er skøn. Orange konfekten er pyntet med kandiseret appelsinskal.
Dejlig smag af appelsin, orange likør marcipan og knassende ristede saltmandler.
En hurtig og lækker julekonfekt, især hvis man elsker smagen af appelsin.
Du kan også lave andet lækkert juleknas som f.eks.: Irish coffee kugler, Kirsebær kugler, Tyttebær guf , Citron kugler, Lakrids både og Hjemmelavet snebolde..
Tips
Der bliver ca. 18 – 20 stykker appelsin konfekt ud af denne portion.
I stedet for orange likør kan du tilsætte 2 spsk. frisk appelsin saft
Kandisret appelsinskal, syltede appelsinskal eller pomerans skal kan fås i velassorteret super markeder, helsekost butikker og på nettet.
Jeg har brugt chokolade knapper / overtræk chokolade. til denne Orange konfekt
Opbevares mørkt og køligt, Kan holde sig i ca. 14 dag.
Orange konfekt
200 gr marcipan
2 spsk. orange likør
fint revet skal af ½ øko appelsin
50 gr hakket ristede saltmandler
ca. 100 gr mørk chokolade
pynt
kandiseret appelsinskal
- ælt marcipanen med fint revet appelsin skal, orange likør og hakket saltmandler
- tril ca. 18 – 20 små kugler af appelsin konfekten
- tryk kuglerne lidt flade.
- smelt den mørke chokoladen over vandbad,
- dryp range konfekten i den smeltede chokolade.
- sæt dem på en plade med bagepapir.
- Inden chokoladen stivner kommes et lille stykke kandisret appelsin på hvert stykke.
- Lad dem stå og bliver rigtig tørre i nogle timer inden de sættes i en kagedåse eller lignende.
- opbevares tørt og køligt
❤