
Banan fløde fromage

Banan fløde fromage eller banan Blanc manger. Banan fromage med ristede groft hakkede mandler og små banan stykker.
Bananer og fromage er ikke det man lige forbinder med hinanden. Men det er faktisk meget lækkert hvis man altså kan li bananer.
Den minder mig i smagen om en banan split.
Det er en fløde fromage og ikke en traditionel fromage med æg. Det kaldes også for Blanc manger eller fransk fromage.
Andre opskrifter med bananer : Orange marinrede bananer og Eksotiskfrugt marmelade
Måske er du på udkig efter en fromage opskrift : Appelsin fromage, Ananasfromage, Ymer fromage , eller citron fromage

tips
Det skal helst være ikke for modne bananer.
Kan hældes i portionsglas eller skåle eller en glasskål.
Banan fløde fromage
4 blade husblas
2 spsk. citron saft
25 groft hakkede mandler
3 dl fløde
2 spsk.. sukker
4 bananer ( ikke for modne )
Pynt
Banan, Ribs gelé og hakkede mandler
- læg husblas i blød i koldt vand i mindst 15 min.
- hak mandlerne groft ( med skal ) og rist dem på en varm, pande til de begynder at dufte.
- pisk fløden næsten helt stiv med sukkeret
- knug husblassen og kom den i en gryde med citronsaft
- varm det op til det er godt varmt
- pisk nu den varme husblas i fløden og pisk meget grundigt.
- skær bananerne i små tern
- vend banan og de ristede mandler i fromagen.
- hæld det i en skål eller i portions glas
- stil banan fløde fromagen i køleskabet 1 – 2 timer.
- pynt med bananer, ribs gelé og hakkede mandler
❤

