Gæstemad,  Nytår

Laksepakker med spinat og hummersovs


Laksepakker med spinat og hummersovs
indbagt laks

Prøv at lave Laksepakker med spinat og hummersovs, som forret næste gang du skal have gæster. Eller du kan forkæle dig selv eller din familie med denne lækre indbagt laks.

Lækker indbagt laks i sprød butterdej, med spinat og flødeost. Med en hummersovs pyntet med sprød stegt bacon.

Er egentlig en forret, med kan også spises, til en middag.

Andre gode opskrifter til din næste gæste menu : Asparges suppe, Beef Wellington, Fyldt nakkefilet med den gode sovs, Appelsintærte eller Spejlæg ( dessert )

tips

Der bliver 12 stk. butterdejspakker med laks af denne portion.

Hummersovsen kan laves i god til og sættes i køleskab

lakse pakkerne kan lave 1 times tid før de bages. Sættes koldt inden de bages



Laksepakker med spinat og hummersovs



2 ruller frisk butterdej

Fyld

400 gr fersk laks i mindre stykker

500 gr optøet frossen hel bladet spinat

½ pakke Flødeost neutral ( 1 tsk i hver )

Hummersovs

1 dåse hummersuppe ( ca. 375 gr )

½ dl hvidvin

½ dl fløde

lidt hvid portvin

salt og peber

Pynt

2 pak. bacon i tynde skiver

lidt rød skovsyre

 



  1. Klip bacon i små stykker
  2. rist det på en pande til det er helt sprød og fint brunt.
  3. læg det på et stykke køkkenrulle, så fedtet rendet af.
  4. kom det på en ren tallerken og lad det køle helt af.
  5. læg den optøede spinat i en sigte
  6. knu spinaten fri får væde med hænderne
  7. Skær laksen i små stykker.
  8. rul den ene butterdej ud på bordet
  9. del den på midten ( på den lange side ) med en kniv
  10. del den i 3 på den anden led. ( sådan at der bliver 6 lige store firkanter )
  11. kom en tsk. flødeost på hver firkant, smør det lidt ud.
  12. kom lidt lakse stykker på hver og lidt spinat.
  13. Fold først 2 hjørner over midten
  14. dernæst de to andre.
  15. luk pakkerne ved at klemme dejen sammen og folden den sammen.
  16. læg butterdejs pakkerne med sammen føjningerne nedad.
  17. gentag det sammen med den anden rulle butterdej.
  18. bage i ca. 20 min til de er fine brune. ( se tips )
  19. Hummersovs
  20. Kom hummersuppen i en gryde
  21. tilsæt fløde og hvidvin
  22. kog den op
  23. smag den til med salt, peber og hvid portvin.
  24. Anret lakse pakkerne på en tallerken kom varm hummersovs omkring pakken.
  25. drys lidt af den sprød stegte bacon på hummersovsen
  26. pynt med rød skovsyre

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×