Kirsebær kakao
Lækker varm Kirsebær kakao med et twist af kaffe og kirsebær. En god kakaomælk lidt pulverkaffen, kirsebærsaft og et et lille smule kirsebær likør. På toppen dejlig flødeskum, pyntet med lidt kirsebærsaft og pulverkaffe. – lidt anderledes måske, men godt!!
Kirsebær kakao er perfekt til en hyggestund en kold vinteraften. Sådan en kop varm kirsebær kakao med flødeskum, er ren hygge sammen med en frisk bagt bolle med smør. Så kan det næsten ikke blive bedre uhm
Andre lækre gode drikke : Alkoholfri punch, Snemandssuppe, Æblegløgg, Hyldeblomstdrik, eller Karamel is kaffe
andre gode opskrifter med krisebær: Kirsebærkage, Kirsebærsovs, Kirsebær gløgg, Kirsebær marmelade eller Kirsebær likør
tips
Kirsebærsaften skal være koncentreret, ikke opblandet. Jeg brugte en af sure kirsebær, fra en gårdbutik.
Er man ikke lige til flødeskum kan du erstatte flødeskummet med skum fiduser store eller små.
Kirsebærvin / likør kan sagtens undværes hvis man ikke er til det.
Du kan sagtens bruge cacao pulver til opblanding med vand. Men en god kakaomælk med en fedt procent på 2-3 % er , at fortrække. Eller måske en god Hjemmelavet Varm Chokolade.
Kirsebær kakao
1 krus god kakaomælk med en fedtprocent på 2-3 % ( se tips )
1/4 tsk. pulverkaffe
2 spsk. koncentreret kirsebær saft
evt. lidt kirsebær likør /vin
Pynt
Flødeskum
lidt kirsebær saft
pulverkaffe
- kom pulverkaffe, kirsebærsaft og evt. kirsebærvin i et krus
- varm kakaoen på til kogepunktet
- hæld den i krus og rør godt rundt til pulverkaffen er opløst
- kom flødeskum på toppen
- pynt med lidt kirsebærsaft og pulverkaffe
- nyd nu den varme kirsebær kakao med flødeskums top.
❤