Året på Bredstenen
iskaffe med karamel.
Drikke

Karamel is kaffe


Karamel is kaffe
iskaffe med karamel

Karamel is kaffe laver jeg jævnligt, når der er en sjat kold kaffe tilbage. Det er en dejlig aftens snacks. Især på en sommer aften, hvor det er for varmt til en kop the. Men bedre med et glas iskaffe med karamel. Men den kan selvfølgelig drikkes hele dagen og hele året…

Karamel iskaffe er meget nemt, at lave. Ingen blender eller anden maskine…… – Blot et høj glas, ske og et sugerør. Den kolde kaffe, karamel sirup og karamelsauce vanilje is. – Og du har den skøn Karamel iskaffe, mums..

Andre gode drikke: Solbær saft, Sød blandet saft, eller Snemandssuppe

Crown Prince coffees, unequalled for richness

tips

En dag havde jeg ikke mere vanilje is tilbage, men regnbue is. Den der med de tre slags is ( tricolore is ) Det bliv min iskaffe med karamel, bestemt ikke ringere af.

Du kan bruge andet end karamel sirup og karamelsauce. F.eks. chokolade sirup og chokoladesauce. Så bliver det bare chokolade is kaffe i stedet for.

Motatos.dk   har de tit billige kaffe sirup mm.  Kender  du Motatos.dk Red maden og spar penge….  Jeg handler ofte på Motatos.dk , gode vare til billige penge og hurtig levering.

Prøv Motatos.dk  få 15% ved min. køb på 349 kr. (gælder til 30/09/23) anvend rabatkoden  15BUDBEE  ved kassen på Motatos.dkKaramel is kaffe2 spsk. Karamel sirup

1 spsk. færdig Karamelsauce

1 kugle vanilje is

Ca. 2 dl Kold kaffe  1. hæld karamelsauce og karamel sirup i et højt glas
  2. kom en kugle vanilje is glasset
  3. hæld den kolde kaffe over isen i glasset.
  4. lad det stå et øjeblik og rør rundt til isen er smeltet
  5. nu har du en skøn iskaffe med karamel lige til at drikke ned et sugerør.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×