![](https://i0.wp.com/aaretpaabredsten.dk/wp-content/uploads/2022/09/20220929_183147-01-1-scaled-jpeg-webp.webp?resize=1140%2C1069&ssl=1)
Solbær saft
![](https://i0.wp.com/aaretpaabredsten.dk/wp-content/uploads/2022/09/pexels-photo-10067663.jpeg?resize=171%2C256&ssl=1)
Er der noget som et glas iskoldt solbær saft ????? Det er virkelig smæk på smagen i hjemmelavet solbær saft…… – Det smager skønt af de dejlige solbær…… Denne smukke dyb røde, næsten sort saft…. – Sommer og sol på flaske……… godt i den mørke vinter.
Måske du har en solbærbuske i haven eller har fået nogle solbær. Du kan også være så heldig, som jeg at have et par poser frosne solbær i fryseren. De er helt perfekte til solbærsaft.
Solbær saften opblandes med vand eller danskvand evt. med lidt knust is. Men saften kan også bruges til andet en at drikke, nemlig i Solbær sild.
![](https://i0.wp.com/aaretpaabredsten.dk/wp-content/uploads/2022/09/20220929_183147-01.jpeg?resize=150%2C150&ssl=1)
Tips
Friske eller frosne optøet solbær kan bruges
Du kan fryse solbærsaften i plast flasker, hvis du vil undgå atamon.
Solbær saft
solbær
vand
400 – 500 gr sukker pr 1 liter saft
atamon
- kom solbær i en gryde
- hæld vand til det dækker solbærrene helt
- kog saften til solbær er helt udkogte
- si solbær saften i gennem et klæde
- kog saften op
- tilsæt sukker
- smag til med sukker
- kog saften op og tilsæt atamon efter anvisninger på flasken.
- hæld den varme saft på ren gjorte flasker, som straks lukkes
- sæt flaskerne på et rent viskestykke
- opbevares mørkt.
❤
![ananas fromage](https://i0.wp.com/aaretpaabredsten.dk/wp-content/uploads/2021/09/IMG_20210919_164744-01-scaled-jpeg-webp.webp?resize=75%2C75&ssl=1)
![gammeldags æblekage](https://i0.wp.com/aaretpaabredsten.dk/wp-content/uploads/2022/09/20220926_143526-01-scaled-jpeg-webp.webp?resize=75%2C75&ssl=1)