
Remoulade

Skøn hjemmelavet og nem remoulade, perfekt til en fiskefilet og meget andet.
Nogle kan li hjemmelavet remoulade, mens andre kun er til købe udgaven. Den hjemmelavet af slagsen har en lidt anden smag end færdig købt remoulade der ofte er meget sød i det….
Her der det nemlig lige præcis sådan…. – Ingen påske eller julefrokost bord uden fiskefileter med hjemmelavet remoulade og købe remoulade.
Jeg syntes den hjemmelavet udgave af slagsen smager bedre. Den er ikke så sød, som købe udgaven. Det smager fantastisk til fiskefileter, Fiskefrikadeller og på smørrebrød mm.
Hjemmelavet og meget nem remoulade opskrift.

Tips
Kvark er ikke altid lige nem af få fat i. Men Lidl, Spar og Meny plejer, at havde det.
I stedet for kvark kan du bruge ymer eller skyr. Men den bliver tykkere i konsistensen af kvark
Du kan købe pickles, syltede asier og agurker færdige, samt estragon eddike.
Remoulade
100 gr kvark ( se tips )
30 gr mayonnaise
1 dl Pickles
1 skive hakket asier eller 1 syltet hakket Syltede agurker
1 spsk. kapers
1 tsk. Estragon eddike
1 tsk. sød fransk sennep eller anden sennep
ca.1 tsk. sukker
ca. 1 tsk. gurkemeje
salt og frisk kværnet peber
- Rør kvark og mayonnaise sammen i en skål
- Hak pickles, kapers og asie/ syltet agurk fint med en kokkekniv.
- bland det i kvarken
- tilsæt estragoneddike, sennep, sukker salt og peber.
- kom lidt gurkemeje i til farven er tilfredsstillende.
- smag det til med sukke, salt og peber.
- lad det trække i køleskab en lille time.
❤

