
Tranebær guf er en nem julekonfekt. Skøn konfekt med tranebær, nougat og chokolade.
Tranebær guffen kommes i små konfekt forme og pyntes fint med rosa glimmer støv. Så ser de fine og indbydende ud
Denne er faktiske lidt smart…… Kan laves af det sidste chokolade og nougat der et tilbage. Når der er lavet julekonfekt…
Måske leder du efter noget andet konfekt, så er her et par gode opskrifter til dig:
Kirsebær kugler, Irish coffee kugler, Ingefær konfekt , Ananaskonfekt og Hjemmelavet snebolde

tips
De her tranebær guf er lidt smarte, når man har hygget sig med, at lave konfekt. Bliver der altid lidt chokolade og nougat tilbage. Så er det bare nougat og hakket tranebær op i skålen med smeltede chokolade. så får du brugt den sidste chokolade og nougat, på en god måde.
Du kan bruge både mørk og lys chokolade eller en blanding til tranebær guf.
Kan også tilsættes lidt hakkede mandler
Du kan bruge f.eks. tørret blåbær eller kirsebær i stedet for tranebær
I stedet for en plast engangssprøjtepose kan du nemt bruge en kraftig dybfrost pose.
Kan også blot sættes på et stykke bagepapir med 2 skeer.
Du kan pynte med krymmel i stedet for spiselig rosa glimmer støv
Tranebær guf
200 gr chokolade
100 gr nougat
100 gr hakket tørret tranebær
Små Konfekt forme
Pynt
spiseligt Rosa glimmer støv
- Smelt chokoladen over vandbad
- skær nougaten lidt ud i mindre stykker
- kom den i den smeltede chokolade.
- hak de tørret tranebær.
- kom også de hakkede tranebær i den smeltede chokolade.
- kom chokolade massen i en plast sprøjte pose
- klip et lidt stort hul i spidsen.
- tryk nu chokolade massen ud i små konfekt forme.
- lad det tørre lidt
- pynt med lidt rosa glimmer støv
- lad lad tørre natten over
- sæt tranebær guffen i en dåse
- opbevares tørt og lidt køligt.
❤



