Mørbrad Fad
efterårs retter,  forårs retter,  sommer retter,  vinter retter

Mørbrad Fad


svinemørbrad i fad
mørbrad fad

Tit er svinemørbrad på tilbud. Med den kan du fremtrylle svinemørbrad i fad. Mørbrad fad er en rigtig go hverdag ret.

Men med en lækker salat til kan det så ment bliver til lækker gæste eller weekend mad…… – Sovsen er noget helt for sig selv….. Den er go….

Lækkert mørbrad fad, med masser af championer, bacon og løg….

Tips

Kan laves med korteletter i stedet for.

Løse ris og en god salat f eks Tomat salat a la Charlotte eller Mors salat ( mormor salat ) er perfekt til svinemørbrad i fad



Mørbrad fad



1  afpudset svinemørbrad

2 tsk mild paprika

margarine eller smør

1 pak bacon i skiver  (100 gr )

3 løg groft hakket

400 gr championer

 3 dl bouillon

1 dåse koncentreret tomat puré

2½ dl creme fraiche

2 spsk. hvedemel

1 tsk tørret merian

lidt mad kulør

salt

frisk kværnet peber

pynt

persille



  1. Skær mørbraden i skiver ( ca. 1,5 cm )
  2. Vend dem i paprikaen.
  3. Varm en pande op med det flydende margarine eller smør, til det bruser.
  4. brun mørbrad stykkerne ved go varme og læg dem i et dybt ovnfast fad.
  5. skær bacon skiverne over på midten
  6. steg dem til de er brune og sprøde.
  7. Læg dem over mørbrad stykkerne i fadet.
  8. pil løget og hak dem groft.
  9. orden championer og skær dem i skiver.
  10. Brun løg og championer og hæld dem over mørbraden i fadet.
  11. Kog panden af med bouillon
  12. tilsæt tomatpuré og merian.
  13. rør crème fraiche og mel sammen
  14. pisk det i bouillonen på panden.
  15. kog det op og tag det fra varmen
  16. tilsæt evt. mad kulør og smag til mad salt og frisk kværnet peber.
  17. sæt fadet i oven ved ca. 175 grader i ca. 45 min.
  18. pynt før servering med lidt hakket persille eller ligene.
  19. servres med løse ris og salat f eks Tomat salat a la Charlotte eller Mors salat ( mormor salat ).

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×