te julekalender lav den selv
Jule ideer

Lav en te julekalender


Hvad er den dejlige juletid uden en hyggelig julekalender ???? – Prøv en te julekalender. Det er så hyggeligt i den mørke december med en kop varm te og en lun Julebolle. – Og en ny slags hver dag…. – Men prøv at lav en julekalender med te selv.

Man kan købe flere forskellige julekalender med te, men de er oftest kedelige. Enten er et urtete, te der er ret syntetisk, te uden smag af det det skulle eller også er de ret dyre.

Lav en te julekalender selv ???

Forskellige tebreve, som man pakker ind i fint julegavepapir. Skrive tallene fra 1-24 på hver lille pakke. Eller sæt en stickers på. Lægge dem i et sylte glas eller en flad metaldåse/æske. Glasset pynter jeg med juleklistermærker og fine bånd.

Du kan også finde nogle små farvede poser eller små konvolutter. Hænge på en snor med små klemmer, og sætte tal stickers på.

Jeg samler forskellige tebrev sammen hele året. Du kan også finde forskellige tebrev på nettet. Men også i supermarkeder. Prøv gerne nogle nye, spændende og anderledes teer end man plejer. – Det er lidt sjovt….. Engang havde jeg fundet noget røget te, det var der nogle der ikke rigtig kunne med.

Motatos.dk kan man ofte finde tebrev.

Jeg laver te julekalender til mine 3 piger og en svigersøn. Ja, også en til mig selv…. den pakker min mor altid ind… – De syntes det er hyggeligt hver dag en ny te.

Det er faktisk også ret hyggeligt, at sidde og lave en te julekalender på en efterår aften.

Løst te:

Man kan også lave den af forskelligt løst te, som man pakker i små cellofanposer eller små lynlås poser beregnet til levningsmidler Men du kan også blot bruge hjørnet af en almindelig dybfrostpose.

Find gerne noget nyt og anderledes te…. – Så bliver te julekalender rigtig spændende.

Motatos.dk har altid flere forskellige slags te

Cellofanposeren kan lukkes med et fint bånd med et lille kort. Så modtageren kan se hvad det er for en te. Poserne kan hænges på en snor eller lægges i et stort sylteglas.

De små lynlåsposer kan pakkes ind i gavepapir med bånd på og en lille seddel/kort hvad det er for en te. De lægges i en æske eller sylteglas eller hænges på en snor.

Du kan også komme løst te i et te filter med snor. De skal pakkes ind i noget plast eller en lille lynlåspose. Ellers mister teen sin kraften. Te filtrene kan pakkes ind som lynlåsposerne.


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×