krydderpostej

Krydder postej

krydderpostej

Uhm denne her krydderpostej er altså go…… Krydret med hvidløg og rød peber……. Jeg har altid godt kunne li den, der krydder paté / postej man køber…. – Den deri en lille rund plast form med skyen oven på. Men denne her hjemmelavede krydderpostej kan meget nemt hamle op med den.

Så hvis du også kan li købe krydder paté. Så prøv at lave denne her Hjemmelavet krydderpostej…. – Den ligner meget…. – God til frokost på rugbrød med en Syltede krydder agurker på.

tips

Krydderpostej kan fryses ubagt og bages optøet i ca. 1 – 1½ time alt efter størrelsen på formen.

Postej bages i vandbad, sådan at man sætter formen med leverpostej i et større ovnfast fad med vand i.



Krydderpostej



400 gr hakker svinekød

300 gr svinelever

150 gr spæk

2 fed hvidløg

1 rød peberfrugt

1 rødløg

2½ dl kaffefløde

1 æg

3 æggehvider

1 tsk. merian

1/4 tsk. St allehånde

1 spsk. salt

frisk kværnet peber

1 tsk. sukker

1 dl hvedemel



  1. kom det hakkede svinekød i en skål
  2. hak svinelever, spæk, løg, hvidløg og den røde peber gennem en kødhakker.
  3. rør det sammen med det hakkede svinekød, æg, kaffefløde og krydderier.
  4. rør melet i til sidst.
  5. lav en smagsprøve.
  6. kom lidt krydderpostej i en kop/krus sæt koppen i en gryde med lidt vand der koger. rør med en ske til det skifter farve. På den måde kan du smage postejen til.
  7. Hæld postejen i mindre ovnfaste fade/forme eller alu formen.
  8. Kan fryses rå eller bages i vandbad ved 200 grader i ca. 1 – 1½ time. alt efter formens størrelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *