
Fastelavsboller med stikkelsbærskum

Lækre Fastelavsboller med stikkelsbærskum er nemme og hurtige fastelavnsboller med dejligt friskt stikkelsbærskum og stikkelsbær marmelade.
De lækre Fastelavsboller med stikkelsbærskum er nemme og hurtige med dejligt friskt stikkelsbærskum. De er nemlig lavet af ” Bag selv ” fastelavnsboller, så det er nemt, at trylle lækre fastelavnsboller frem i en fart.
Stikkelsbærskummet er smagt til med portvin og vanilje.
Der findes efterhånden rigtig mange slags forskellige fastelavnsboller. Gammeldags, af wienerbrød, Wales, butterdej osv. Nogle med creme, nogle med syltetøj, nogle med æbler osv. . Igen er nogle med fløde og fromager i forskellige udgaver.
Her er et par andre gode opskrifter på fastelavnsboller: Fastelavnsboller med æble og makron, Fastelavnsboller med creme, Fastelavnsboller med marcipan nougat og æbler, Fastelavnsboller med æblefløde eller Hurtige fastelavnsboller

tips
Jeg har brugt hvid portvin, men andet portvin kan bruges eller helt undlades.
De har nemme fastelavnsboller er lavet af frosne wienerbrøds bag selv fastelavnsboller fra supermarkedets frostboks.
Du kan pynte fastelavnsbollerne med det du ønsker. Måske med en klat marmelade, glasur eller en chokolade kringle…..
Fastelavsboller med stikkelsbærskum
4 bag selv fastelavsboller ( se tips )
Stikkelsbærskum
1 glas stikkelsbær marmelade ( ca. 325 gr. )
1/4 liter piskefløde
1/4 tsk. vanilje pulver
1 spsk. ( hvid ) portvin
Pynt :
Lidt karamel sovs
En kaffebønne
- Fastelavnsboller
- bag fastelavnsbollerne efter forskriften på pakningen.
- lad den afkøle på en rist
- Stikkelsbærskum:
- Pisk fløden stiv
- bland ½ glas stilkelsbær marmelade i den stiftpisket fløde, sammen med portvin, og vanilje
- Smag til med vanilje og portvin
- Fastelavnsboller med stikkelsbærskum:
- flæk de kolde bag selv fastelavnsbollerne forsigtigt.
- læg de 4 bunde af bollerne på et fad
- del resten af stikkelsbær marmeladen på de 4 bunde i en klat i midten
- kom nu stikkelsbærskummet oven på marmeladen. ( gem lidt til pynt )
- læg toppen eller låget oven på stikkelsbærskummet
- pynt med resten af stikkelsbærskummet, lidt karamelsovs og en kaffebønne ( se tips )
❤

