Året på Bredstenen
efterårs retter,  forårs retter,  sommer retter,  vinter retter

Senneps paneret skinkesnitler


Skinkesnitler bliver hurtig tørre og kedelig……. Selvfølgelig er kødets kvalitet afgørende…. Men med panering bliver de møre og ikke tørre og kedelig. Senneps paneret skinkesnitler er en god måde at lave skinke snitler på.

Sennep og citron/lime giver skinkesnitslerne en rigtig go smag. De er kun lige brunet på panden og stegt færdig i ovnen.

Prøv senneps paneret skinkesnitler med Løvekartofler

Tips

Ønsker du en tykkere panering ( dobbelt panering ), vend dem en ekstra gang i æg og rasp.

Lækkert tilbehør til senneps paneret skinkesnitler er f.eks. Løvekartofler og Tomat salat a la Charlotte. eller en lækker mormor salat



Senneps paneret skinkesnitler



4 pæne skinkesnitsler

panering

1 æg

1 spsk. sennep 

1 spsk. citron eller lime saft

salt

frisk kværnet peber

rasp



  1. Dyp skinkesnitler tørre i et viskestykke.
  2. Bank den flade med en kødhammer.
  3. Pisk sennep, æg, citronsaft samt lidt salt og peber sammen med en gaffel på en dybtallerken .
  4. Kom raspen på en anden dybtallerken.
  5. Vend først skinkesnitler i ægge/sennep og derefter i rasp. Læg dem på et spækbræt.
  6. Varm en pande med margarine/smør, og lad det bruse af.
  7. Steg skinkesnitslerne ved go varme til de er fine brune. De skal kun brunes på panden.
  8. Ta dem af panden så snart de er fine brune og læg dem i en bradepande eller ovnfast fad.
  9. Dæk fadet med staniol.
  10. Sæt bradepanden i ovnen ed 150 gr i 10 min.
  11. Nu er de klar til servering
  12. Serveres med f eks Løvekartofler, kartofler og Tomat salat a la Charlotte eller Mors salat ( mormor salat ).

×