Året på Bredstenen
alt muligt der sker her.

Julen bliver ikke som den plejer.


December 2023

Julen bliver ikke som den plejer.

Go morgen

Måske har i lagt mærke til der har været meget stille og ikke kommet opslag fra mig.

November har været en meget surrealistisk måned for mig. Først bliver man nedlagt et en gang diarré. bliver frisk for derefter pludselig ud af det blå næsten ikke kan gå eller holde på mobilen. Blev indlagt med akut nerve betændelse med et fine franske navn Guillain-Barrés syndrom ( GBS ). Heldigvis fandtes der en behandling.

Fra at ikke kunne gå på toilette selv uden at blive kørt i en såkaldt Sara stedy til at kunne gå rundt og klare mig selv.

Men det er hårdt, at komme hjem og ikke kan alle de ting man plejer og gerne vil.. Det hele går lidt langsomt.

Julen ser lidt anderledes ud her i år. Jeg plejer , at har købt alle gaver inder 1 dec. havde tjek på mad osv.. Men sådan skulle det ikke være i år.

Nu hedder det genoptræning

Jeg takker min højt elske mor og Kurt . Samt min tre skønne fanatiske piger der har været flittige til hjælpe og komme på besøg. Jeg elsker jeg alle højt

Kærlig hilsen og med ønsket om i får en rigtig glædelig jul.

Charlotte

Winter park, background photo

Januar 2024

Nu er det januar.

Julen bliver ikke som den plejer, men blev hyggelig og god på en anden måde.

Før jul gik jeg to gange hos fysioterapeut om ugen, hvis ellers kommunen ryddede vejen for sne. Så der kunne komme gang i systemet igen. December var fys 2 gange ugen, en gang samtale og undersøgelse på Roskilde sygehus. Hjælpemidlerne fra kommunerne er afleveret

Det går fremad, og jeg er begyndt at fodre og muge ud igen i vores lille kødkvægs besætning. Jeg går nu til fys 1 gang om ugen nu og træner her hjemme. Nu er trapper ikke så stort et problem mere. Jeg kan tydelig mærke der sker noget. Man bliver så glad for selv små ting, man pludselig opdager man kan igen. F.eks. at sætte sig ind i bilen som man plejer.

KH

Charlotte

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×