Varmrøget peberlaks med rygeostcreme
Jeg var så heldig før påske , at finde en stykke dejligt varmrøget peberlaks til rimelige penge… Den blev til varmrøget peberlaks med rygeostcreme… Lidt fornyelse på påskefrokostbordet…. Nem, hurtig og lækker frokostret.
Andre godt retter på frokostbordet: Portvinssild, Marinerede sild, Hjemmelavet æblefedt, Fiskefrikadeller, Hjemmelavet remoulade, Citronfromagekage eller Blomster frugttærte
tips
Hvis du kan få skindet af laksen uden den går i stykker det et plus.
Et stykke varmrøget laks uden peber kan anvendes i stedet for
Rygeost kaldes også for røgeost i butikkerne
Varmrøget peberlaks med rygeostcreme
1 side varmrøget peber laks
1 bundt radisser
½ bundt purløg
rygeost creme
100 gr rygeost ( røgeost )
2 spsk. kvark
½ bundt purløg
lidt citronsaft
salt
frisk kværnet peber
- Læg laksen på et fint fad med peber siden op ad ( se tips )
- Pynt med radisser og purløg
- dæk den til med husholdning folie, og sæt den i køleskabet
- Rygeost creme
- Rør rygeost, kvark, purløg sammen
- smag cremen til med citron, salt og frisk kværnet peber.
- pynt med radisser og klippet purløg
- sæt cremen i køleskabet til servering.
❤