Varmrøget peberlaks med rygeostcreme
Efterårs frokost,  julefrokost,  Påske frokost,  sommer frokost,  vinter froskost

Varmrøget peberlaks med rygeostcreme


Varmrøget peberlaks med rygeostcreme

Jeg var så heldig før påske , at finde en stykke dejligt varmrøget peberlaks til rimelige penge… Den blev til varmrøget peberlaks med rygeostcreme… Lidt fornyelse på påskefrokostbordet…. Nem, hurtig og lækker frokostret.

Andre godt retter på frokostbordet: Portvinssild, Marinerede sild, Hjemmelavet æblefedt, Fiskefrikadeller, Hjemmelavet remoulade, Citronfromagekage eller Blomster frugttærte

tips

Hvis du kan få skindet af laksen uden den går i stykker det et plus.

Et stykke varmrøget laks uden peber kan anvendes i stedet for

Rygeost kaldes også for røgeost i butikkerne



Varmrøget peberlaks med rygeostcreme



1 side varmrøget peber laks

1 bundt radisser

½ bundt purløg

rygeost creme

100 gr rygeost ( røgeost )

2 spsk. kvark

½ bundt purløg

lidt citronsaft

salt

frisk kværnet peber



  1. Læg laksen på et fint fad med peber siden op ad ( se tips )
  2. Pynt med radisser og purløg
  3. dæk den til med husholdning folie, og sæt den i køleskabet
  4. Rygeost creme
  5. Rør rygeost, kvark, purløg sammen
  6. smag cremen til med citron, salt og frisk kværnet peber.
  7. pynt med radisser og klippet purløg
  8. sæt cremen i køleskabet til servering.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×