fyldte squash
efterårs retter,  sommer retter

Fyldt Squash


fyldte squash

Jaa så er squash sæsonen lige begyndt….. Så skal der spises Squash Klatter og fyldt squash mm. Et par squash planter i haven gir godt. Så det er med ,at bruge dem til alt muligt. Til sidst kan man godt nok blive lidt træt af squash. Men man glæder sig igen næste forår når de bliver sået og vokser sig store-

Her bliver de brugt til fyldte squash med svinekød. Med hakket svinekød, rød peber og hvidløg. Rosmarin kartofler er et perfelt tilbehør. Sammen med en go salat f. eks Tomat salat a la Charlotte En ret vi får mange gange i squash sæsonen. En klassikker her hos os, hele efteråret.

Andre gode måder, at bruge squash på: Fyldte squash med oksekød, Squash boller, Squash pandekager eller Squash kage

n171_w1150

Tips

Alle farver squash til fyldte squash med svinekød kan bruges også ufo squash kan bruges.



Fyldt squash



2 -3 squash ( 3 mindre eller 2 mellem )

300 gr hakket svinekød

1 fed hvidløg , presset

1 rød peberfrugt i små tern

2 æg

½ tsk. salt

1 lille løg, groft hakket

1 dl mælk

100 gr revet ost

4 spsk. rasp

Pynt

50 gr revet ost

lidt rosmarin



  1. vask og flæk squashene.
  2. skrab kernerne ud med en ske.
  3. læg den i et ovnfast fad.
  4. rør en fars af kødet, æg, mælk, hvidløg, rød peber, revet ost, rasp og krydderier.
  5. Fyld det i de udhulet squash.
  6. kom revet ost over og en lille kvist rosmarin. ( eller tørret )
  7. sæt dem i ovnen i ca 45 min ved 175 grader.
  8. Servres med f eks Rosmarin kartofler og en go salat f eks Tomat salat a la Charlotte

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×