Butterdejspakker med oksekød og squash
efterårs retter,  Gode idéer,  sommer retter

Butterdejspakker med oksekød og squash


butterdejspakker med oksekød og squash

Sprøde butterdejspakker med oksekød og squash. Indbagt hakket oksekød med squash, løg og rød peber. Dejlige, lækker og nem hverdags ret….

De sprøde butterdejspakker gemmer på et let krydderet fylde af hakket oksekød. De sprøde Butterdejspakker med oksekød og squash er krydderet med sød chilisovs, hvidløg og st. koriander.

De er ret lækre og perfekte som en go hverdag ret med salat.

Andre gode opskrifter med hakket oksekød: Fyldte squash med oksekød, Millionbøf eller Oksekødstærte med squash og tomater.

Husk, at vende pakken med hakket oksekød og tjek om det er dansk. De stolte danske landmænd, kødkvægs producenter og små hobby avlere rundt om i Danmark. Producerer en masse dejlig og vel smagende oksekød. Det er tåbeligt at importere en masse udenlandsk kød, når vi selv producere det. Tænk på transporten af kødet fra fjerne lande.

tips

Indbagt oksekød med squash smager dejligt med tomat skiver og rød peber. Eller måske en go salat

i stedet for frossen butterdejs plader, kan en rulle frisk butterdej bruges. skær den i rektangler på ca. 20 x 15 cm



Butterdejspakker med oksekød og squash



en pak frosne butterdej plader med 6 stk.

Olie  eller margarine

300 gr hakket oksekød

1 fint hakket løg

1 rød peberfrugt i tern

en revet lille squash ( ca. 200 gr )

2 spsk. sød chilisovs

1 fed presset hvidløg

½ tsk. st. koriander

salt 

frisk kværnet peber

1 æg



  1. lad de frosne butterdejs plader tø op enkelvis på køkkenbordet.
  2. Fyld
  3. Svits løg i fedtstof til de er klare
  4. kom kødet i gryden og steg det til det skifter farve.
  5. Tilsæt revet squash, rød peber , sød chili sovs, hvidløg og krydderier.
  6. Lad det varme godt i gennem.
  7. smag fyldet til med chilisovs, st. koriander , salt og peber.
  8. Lad fyldet køle lidt af
  9. rør et æg i kødet
  10. rul de optøet butterdejs plade lidt ud med en kagerulle.
  11. fordel kødfyldet på midt på den ene halvdel af de 6 butterdejs plader.
  12. fold den side af butterdejspladen der ikke er fyld på over fyldet.
  13. læg dem på en bageplade
  14. tryk de åbne kanter med en gaffel
  15. bag butterdejspakkerne ved 200 gr i ca. 15 – 20 min.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×