Mazarinbund
Mazarinbund en lækker kagebund med marcipan. Med et lag lys chokolade. Mazarinbunden kan pyntes med creme, flødeskum og lækkert frugt.
En rigtig lækker kage med en god smag af marcipan, som også kan spises som den er.
Andre gode opskrifter med marcipan : Marcipan sandkage, Lækker kage med æbler og marcipan eller Æblestænger med marcipan
tips
Dejen til mazarinbunden er til en stor springform på ca. 28 cm
Du kan bruge mørk s chokolade til denne dejlig kagebund med marcipan
Du kan med fordel bruge overtrækschokolade knapper, De smelter hurtigt og er nemt at smører ud på kagen
Mazarinbund
125 gr smør
200 gr marcipan ( groft revet eller i små stykker )
125 gr sukker
3 æg
korn af ½ vaniljestang eller 1/4 tsk. Vaniljepulver
100 gr mel
½ tsk bagepulver
100 gr lys chokolade
- Mazarinbund:
- pisk smør, sukker, æg, marcipan og vaniljekorn / pulver i et par minutter til det er hvidt og luftigt.
- Tilsæt mel og bagepulver.
- rør langsomt til det er blandet sammen.
- Rør derefter kraftigt et øjeblik.
- Fyld dejen i en stor smurt springform ( ø 28 ).
- bag kagen ved 175 gr i ca. 35 – 40 min eller til kagen linder fra kanden af formen
- Lad kagen afkøle lidt i formen
- når kagen stadigvæk er lidt lun drysses den med hakket chokolade
- lad chokoladen smelt og smør det ud over hele kagen.
- lad den afkøle helt inden den vendes ud på et fad og bunden på springformen kan forsigtigt tages af
- Nu er den klar til , at pynte med creme, flødeskum og forskelligt frugt.
❤