squash pandekager
Efterår diverse,  Efterårs desserter,  sommer desserter,  Sommer diverse

Squash pandekager


squash pandekager

Du tænker sikkert pandekager med squash i hmm….. – Men de er altså go…. Ligesom almindelig pandekager blot med revet squash i…… – Squash pandekager er tynde pandekager… Som kan spises ligesom ganske almindelig pandekager….. Som de er, med marmelade eller smør og sukker.

Så har du squashplanter i din have. Ved du sikker de vælter frem i perioder. Så må de bruges på alle mulige måder. Andre squashopskrifter: Squash kage, Pizza med squash og kartofler eller Fyldt Squash

Bouquet of flowers by Dirk Sluyter, after Cornelis Borsteegh, (1800-1852). Original from The Rijksmuseum. Digitally enhanced by rawpixel.

Tips

Der er tilsat fedtstof til dejen. Så det plejer ikke , at være nødvendigt at fedtstof andet end den første gange man bage en pandekage. Pande skal blot være godt varm når man bager pandekagerne. Hvis de hænger i kan du komme lidt fedstof på panden.



Squash pandekager



   200 gr skrællet revet squash

4 æg

4 spsk. flydende margarine eller smør

1/4 tsk. vaniljepulver eller 1 tsk. vaniljesukker se Vanilje

1 tsk. salt

1 spsk. sukker

3 dl mælk

200 gr hvedemel



  1. skræl squashen.
  2. riv den groft.
  3. pisk æg, salt, fedtstof, vanilje og sukker sammen i en skål
  4. tilsæt revet squash, mælk og mel
  5. pisk det godt sammen
  6. lad pandekagedejen hvile en lille times tid
  7. bag nu tynde pandekager af dejen på en go varm pande med lidt fedstof til den første pandekage. Resten plejer , at kunne blive bagt uden at komme mere fedstof på panden.
  8. læg dem på et fad og hold dem varme.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×