Squash pandekager
Du tænker sikkert pandekager med squash i hmm….. – Men de er altså go…. Ligesom almindelig pandekager blot med revet squash i…… – Squash pandekager er tynde pandekager… Som kan spises ligesom ganske almindelig pandekager….. Som de er, med marmelade eller smør og sukker.
Så har du squashplanter i din have. Ved du sikker de vælter frem i perioder. Så må de bruges på alle mulige måder. Andre squashopskrifter: Squash kage, Pizza med squash og kartofler eller Fyldt Squash
Tips
Der er tilsat fedtstof til dejen. Så det plejer ikke , at være nødvendigt at fedtstof andet end den første gange man bage en pandekage. Pande skal blot være godt varm når man bager pandekagerne. Hvis de hænger i kan du komme lidt fedstof på panden.
Squash pandekager
200 gr skrællet revet squash
4 æg
4 spsk. flydende margarine eller smør
1/4 tsk. vaniljepulver eller 1 tsk. vaniljesukker se Vanilje
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
3 dl mælk
200 gr hvedemel
- skræl squashen.
- riv den groft.
- pisk æg, salt, fedtstof, vanilje og sukker sammen i en skål
- tilsæt revet squash, mælk og mel
- pisk det godt sammen
- lad pandekagedejen hvile en lille times tid
- bag nu tynde pandekager af dejen på en go varm pande med lidt fedstof til den første pandekage. Resten plejer , at kunne blive bagt uden at komme mere fedstof på panden.
- læg dem på et fad og hold dem varme.
❤