små påskekager
Påske lækkerier

Små påske kager


små påskekager

Små fine lette påske kager, pyntet fint med chokolade og små påskeæg i flotte farver. De er dryppet med orangelikør, når de er nybagte. De skal helst bages dagen før, ellers er de ikke nemme at få ud af papirs formene ( se tips )

Små påske kager perfekte som kage til kaffen efter påskefrokosten.

Tips

Kagerne er ikke nemme at få du af papirs formene lige når de er bagt, Men dagen efter går det fin. Så de her kager har bedst af blive bagt dagen før de skal spises.

Du kan bruge chokolade æg, lakrids æg, marcipan æg, likør æg til pynt mm

hvis du har andet likør end orangelikør eller ikke kan li orangelikør kan du bruge andet. Du kan også bruge en frugt sirup i stedet for likør, f. eks mango. Så er kagerne også børnevenlige.



Små påske kager



100 gr smeltet smør

2 æg

3 dl sukker

1 tsk. go vaniljesukker se Vanilje

3 dl hvedemel

2 tsk. bagepulver

1½ dl vand

Lage:

3  spsk. orangelikør eller anden likør ( frugt sirup )

pynt:

30 gr chokolade

små chokolade eller lakrids påskeæg



  1. Smelt smørret og lad det afkøle lidt
  2. Pisk æg, sukker og vaniljesukker til det er hvidt og luftigt
  3. pisk det smeltede smør i
  4. blad mel og bagepulver
  5. rør mel/bagepulver i dejen tilsæt vand og rør et øjeblik ved høj hastighed.
  6. hæld dejen i en dybfrostpose ( sæt posen i en kande, så går det nemt )
  7. klip et hul i et hjørne af posen
  8. fyld dejen i papir muffins forme ca 3/4 fylde.
  9. bag kagerne i en 175 gr varm ovn i ca 20 min.
  10. Lagen:
  11. dryp orange likøren på de helt nybagte og varme kager.
  12. lad kagerne afkøle lidt
  13. Pynt:
  14. Smelt chokoladen i en lille dybfrostpose i varmt vand
  15. klip et lille hul i et hjørne af posen og pynt kagerne.
  16. Pynt med små chokolade/lakrids æg
  17. lad kagerne stå til næste dag så er de nemme at få ud af papirs formene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×