Portvinssild
Portvinssild er en meget nem at lave og de smager rigtigt godt… De er nemlig lavet at kryddersilde filter fra glas….. Lagt i en lage af tomatpuré og portvin…
Måske du vil lave noget lækkert til weekenden. Et stykke rugbrød med Hjemmelavet æblefedt, portvinssild, tomatbåde og halve æg. Hvem kan stå for det ????
Tips
Kan du få fat i gammeldagsmodnet kryddersild. Vil jeg anbefale dem, de er mere smagsfulde.
Portvins sildende bliver kun bedre af at trække et par dag.
Andre gode sild til frokost bordet Solbær sild, Marinerede sild og Julesild med appelsin
Se krydderier her
Portvinssild
5 kryddersild filer gerne gammeldags modnet
Lage:
2 dl tomatpuré
1 dl portvin
2 spsk. sherryeddike
1 spsk. lage fra sildeglasset
2 spsk. sukker
2 spsk. let hakket kapers
1 lille fint hakket rødløg
salt
frisk kværnet peber
Pynt
kapers
løgringe
- tag kryddersilde filerne op af glasset og skær dem i passende stykker
- lage
- Rør en lage af tomatpuré, portvin, sherryeddike, lage fra sildeglasset, kapers, hakket løg, samt krydderier.
- smag portvinslagen til med salt og frisk kværnet peber
- bland silde stykkerne i portvins lagen
- sæt portvins sildende køleskabet i mindst 1 døgn.
- Pynt med kapers og løgringe
❤