portvinssild
Efterårs frokost,  julefrokost,  Påske frokost,  vinter froskost

Portvinssild


portvinssild

Portvinssild er en meget nem at lave og de smager rigtigt godt… De er nemlig lavet at kryddersilde filter fra glas….. Lagt i en lage af tomatpuré og portvin…

Måske du vil lave noget lækkert til weekenden. Et stykke rugbrød med Hjemmelavet æblefedt, portvinssild, tomatbåde og halve æg. Hvem kan stå for det ????

Tips

Kan du få fat i gammeldagsmodnet kryddersild. Vil jeg anbefale dem, de er mere smagsfulde.

Portvins sildende bliver kun bedre af at trække et par dag.

Andre gode sild til frokost bordet Solbær sild, Marinerede sild og Julesild med appelsin

Se krydderier her



Portvinssild



5 kryddersild filer gerne gammeldags modnet

Lage:

2 dl tomatpuré

1 dl portvin

2 spsk. sherryeddike

1 spsk. lage fra sildeglasset

2 spsk. sukker 

2 spsk. let hakket kapers

1 lille fint hakket rødløg

salt

frisk kværnet peber

Pynt

kapers

løgringe

 



  1. tag kryddersilde filerne op af glasset og skær dem i passende stykker
  2. lage
  3. Rør en lage af tomatpuré, portvin, sherryeddike, lage fra sildeglasset, kapers, hakket løg, samt krydderier.
  4. smag portvinslagen til med salt og frisk kværnet peber
  5. bland silde stykkerne i portvins lagen
  6. sæt portvins sildende køleskabet i mindst 1 døgn.
  7. Pynt med kapers og løgringe
Spar 10-20% på kendte kosttilskuds mærker

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×