Efterårs bagværk,  Efterårs desserter,  forårs bagværk,  forårs desserter,  Påske frokost,  Påske lækkerier,  Sankt Hans,  sommer Bagværk,  sommer desserter

Blomster frugttærte


frugttærte

En rigtig flot og meget lækker blomster frugttærte….. En dejlig sprøde tærtebund med mandel dej, chokolade og en kransekage kant. Samt en dejlig vanilje creme. Pyntet med ” frugt ” blomster…… Af jordbær, fersken og blåbær. Blade af kiwi frugter.

Rigtig festlig kage på en buffet f.eks..

Tips

Kage bages i en tærteform med løs bund ca 28 cm

Du kan i stedet for , at rive chokoladen bruge chokolade knapper til at smelte.

i stedet for at koge en vanilje creme kan du bruge ½ cremepulver og rører den færdige creme op med lidt flødeskum.

Kun fantasien sætter grænser, så du kan bruge den frugt du kan li til frugt blomsterne.

Bunden kan laves i forvejen og ned, med kransekagekant og chokolade.



Blomster frugttærte



Tærtedej

1 portion Tærtedej til kage og desserter

mandel dej

100 gr smør

100 gr marcipan i små stykker

60 gr flormelis

2 æg

2 spsk. hvedemel

kransekage kant:

150 gr marcipan

50 gr flomelis

1 æggehvide

ca. 100 gr revet chokolade oven på den bagte mandel dej

Vaniljecreme

½ portion Vanilje creme 

pynt

 jordbær 

ferskener fra dåse

grønne kiwi frugter

blåbær

 2 dl piskefløde

 



  1. Lav en portion Tærtedej til kage og desserter
  2. afkøl tærtebunden lidt
  3. Mandel dej
  4. pisk smør, marcipan, flormelis og æg godt sammen til det er hvidt og luftigt.
  5. pisk melet i .
  6. hæld mandeldejen over den bagte tærtebund.
  7. bag tærten ved 175 grader i 15 min.
  8. Kransekage kant
  9. kom marcipan, flormelis og æggehvide i en skål
  10. ælt med fingrene dej sammen til den er ensartet.
  11. kom den i en sprøjtepose med tyl
  12. sprøjt en kant rundt på hele kagen
  13. bag kagen videre i 5 min til kransekagekanten er begyndt at blive lidt brun.
  14. kom den revet chokolade på mandel dejen midt i kagen.
  15. smør det ud på hele bunden af kagen.
  16. afkøl kage helt
  17. Vanilje creme
  18. lav en ½ portion Vanilje creme
  19. smør eller sprøjt cremen oven på chokoladen.
  20. Pynt
  21. pynt med ferskener, jordbær og blåbær som blomster og kiwi som blade.
  22. sprøjt en kant af flødeskum på kage til sidst.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×