Nutella brownie
Nutella brownie, dejlig kage med Nutella, chokolade og valnødder. Er du nutella og chokolade elsker, så er det absolut en kage for dig.
Kender du måske det man har et glas Nutella ståede som ikke er blevet spist op. Det var nemlig lige det jeg havde og det trænge til at blive brugt til et eller andet. Det blev til denne her lækre Nutella brownie. En lækker kage og nutellaen blev brugt i stedet for at blive smidt ud.
Ander gode og lækre kage du måske kunne være interesseret i : Jannies chokoladekage, Chokoladedrøm med bær eller en Marmor sandkage
tips
I stedet for Mørk Muscovadorørsukker, kan sagtens bruges brun farin eller rørsukker til denne kage med nutella.
Fyldet ( Nutella og groft hakket chokolade ) kan undlades til denne nutella brownie
Nutella brownie
250 gr Nutella
150 gr Mørk Muscovadorørsukker ( se tips )
125 gr smør
½ tsk. groft salt
½ tsk. vaniljepulver eller 1 tsk. go vaniljesukker
3 æg
175 gr mel
1 tsk. bagepulver
125 gr groft hakket valnødder
Fyld
100 gr Nutella
50 gr hakket chokolade
- Dej :
- Varm smør, Nutella og sukker i en gryde til smørret smelter
- tilsæt salt og vanilje
- hæld det i en røre skål
- Lad det afkøle lidt
- pisk æggene i et af gangen
- Pisk derefter grundigt 1 minuts tid
- Tilsæt mel, bagepulver og valnødder
- rør det sammen til en ensartet masse.
- hæld dejen i en lille bradepande ( 30 x 35 cm. ) der er foret med bagepapir
- Fyld:
- Kom Nutella klatter over den ubagte kage samt groft hakket chokolade
- Bag kagen i ca. 30 min ved 175 gr.
- Lad kagen køle lidt af inden du forsigtigt kan løfte den i bagepapirret over på en rist.
- Lad Nutella brownien bliver helt kold inden du kan skære den ud i tern ( ca. 8 x 8 cm ) med en skrap kniv.
❤