forårs bagværk,  Jule bagværk,  lækkerier,  madspild,  Nytår,  sommer Bagværk,  vinter bagværk

Nutella brownie


nutella brownie
kage med nutella

Nutella brownie, dejlig kage med Nutella, chokolade og valnødder. Er du nutella og chokolade elsker, så er det absolut en kage for dig.

Kender du måske det man har et glas Nutella ståede som ikke er blevet spist op. Det var nemlig lige det jeg havde og det trænge til at blive brugt til et eller andet. Det blev til denne her lækre Nutella brownie. En lækker kage og nutellaen blev brugt i stedet for at blive smidt ud.

Ander gode og lækre kage du måske kunne være interesseret i : Jannies chokoladekage, Chokoladedrøm med bær eller en Marmor sandkage

tips

I stedet for Mørk Muscovadorørsukker, kan sagtens bruges brun farin eller rørsukker til denne kage med nutella.

Fyldet ( Nutella og groft hakket chokolade ) kan undlades til denne nutella brownie



Nutella brownie



250 gr Nutella

150 gr Mørk Muscovadorørsukker ( se tips )

125 gr smør

½ tsk. groft salt

½ tsk. vaniljepulver eller 1 tsk. go vaniljesukker 

3 æg

175 gr mel

1 tsk. bagepulver

125 gr groft hakket valnødder

Fyld

100 gr Nutella

50 gr hakket chokolade



  1. Dej :
  2. Varm smør, Nutella og sukker i en gryde til smørret smelter
  3. tilsæt salt og vanilje
  4. hæld det i en røre skål
  5. Lad det afkøle lidt
  6. pisk æggene i et af gangen
  7. Pisk derefter grundigt 1 minuts tid
  8. Tilsæt mel, bagepulver og valnødder
  9. rør det sammen til en ensartet masse.
  10. hæld dejen i en lille bradepande ( 30 x 35 cm. ) der er foret med bagepapir
  11. Fyld:
  12. Kom Nutella klatter over den ubagte kage samt groft hakket chokolade
  13. Bag kagen i ca. 30 min ved 175 gr.
  14. Lad kagen køle lidt af inden du forsigtigt kan løfte den i bagepapirret over på en rist.
  15. Lad Nutella brownien bliver helt kold inden du kan skære den ud i tern ( ca. 8 x 8 cm ) med en skrap kniv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×