Nektarinkage med kokostop
Jeg havde et par nektariner liggende i køleskabet. De var begyndt , at se lidt halv kedelige ud. I stedet for, at smide dem ud blev det til denne her nektarinkage med kokostop.
Jeg går fuldt ud ind for man skal bruge alt mad også rester. I stedet for at smide det ud i skraldespanden. Du kan trylle meget godt ud af rester.
Heldigvis har jeg fået lært mine piger det samme. De siger selv at rester er en go ting. Oftest kan man jeg trylle et nyt nemt og lækkert måltid ud af resterne fra dagen før.
Så af et par lidt halv kedelige nektariner blev tryllet en meget lækker nektarinkage med kokostop frem.
tips
En kage er bagt når den linder far kanten af formen.
Du kan bruge ferskere i stedet for nektariner.
En smart kage hvis du har et par nektariner eller ferskener der er lidt kedelige i det. De kan snildt bruges i denne kage i stedet for t blive smidt ud…..
Nektarinkage med kokostop
Dej
125 gr smør
125 gr sukker
6 æggeblommer
1/4 tsk. vaniljepulver eller 1 tsk. go vaniljesukker se Vanilje
345 gr mel
3 tsk. bagepulver
1½ dl mælk
fyld
4 store nektariner eller 6 mindre
2 – 3 spsk. flydende honning
kokostop
6 æggehvider
6 spsk. sukker
2 dl kokosmel
- Dej:
- smør, sukker, vanilje og æggeblommer røres til det er luftigt og hvidt. I et par minutter.
- Tilsæt mel, bagepulver og mælk.
- Rør i dejen roligt til melet er blandet i.
- Derefter røres på fuld hastighed i et kort øjeblik.
- Dejen fordels i en smurt bradepande.
- Fyld:
- Nektarinerne vaskes og skæres i både.
- nektarin bådene lægges oven på dejen.
- hæld den flydende honning over nektarinerne.
- Kokostop:
- Æggehviderne piskes stive.
- Sukker og kokosmel blades forsigtig i.
- kokos marenges fordel ovenpå kagen.
- kagen bages i alm ovn ved 175 gr. i ca. 40 min.
Mangler du bage udstyr :
❤