Juleknas,  lækkerier,  Påske lækkerier

Lakrids både


Lakrids marcipan konfekt
lakrids både

Denne her juleknas med lakrids, citron, hakkede saltmandler, og hvid chokolade er skøn. Fin smag af laktids, lidt citron, marcipan og knasende ristede saltmandler. Lakrids både en skøn lakrids marcipan konfekt, med knassende hakkede saltmandler.

Lækkert Lakrids marcipan konfekt med et strejf af citron. Citron og lakrids syntes jeg går godt sammen.

En hurtig og lækker julekonfekt, især hvis man elsker smagen af lakrids.

Du kan også lave andet lækkert juleknas som f.eks.: Irish coffee kugler, Kirsebær kugler, Tyttebær guf, Citron kugler og Hjemmelavet snebolde..

Tips

Der bliver ca. 18 – 20 Lakrids både ud af denne portion

Kan rulle i kugler i stedet for både..

Kan du ikke li hvid chokolade, vil lys chokolade også klæ lakrids både.

Jeg har brugt chokolade knapper / overtræk chokolade. til denne julekonfekt

Opbevares mørkt og køligt, Kan holde sig i ca. 14 dag.



Lakrids både



200 gr marcipan

2 spsk. citronsaft

  2 knivspids fint revet skal af øko citron

 2 – 2 ½ tsk. lakridspulver

50 gr hakket ristede saltmandler

ca. 100 gr hvid chokolade 

pynt

Lakridspulver



  1. ælt marcipanen med lakridspulver, fint revet skal, saft citron og hakket saltmandler
  2. Smag på lakrids marcipan om den evt. skal ha lid mere lakridspulver / revet citron skal efter din smag.
  3. tril en pølse på størrelse med en 5 krone i diameter.
  4. Skær marcipanpølsen i skiver ca. 1½ cm ( der bliver ca. 18 -20 lakrids både )
  5. smelt den hvide chokoladen over vandbad,
  6. dryp Lakrids bådene i den smeltede chokolade.
  7. sæt dem på en plade med bagepapir.
  8. når chokoladen er tørret pyntes de med lidt lakridspulver
  9. Lad dem stå og bliver rigtig tørre i nogle timer inden de sættes i en kagedåse eller lignende.
  10. opbevares tørt og køligt

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×