Kirsebær kugler
Nemme og enkle kirsebær kugler…. Kirsebær konfekt kuglerne ser lækre og indbydende ud…. De smager bare efter flere…… Kirsebær marcipan, smeltet mørk chokolade og pyntet med et strøg rosa glimmer støv…… Så er du også til kirsebær likør/vin så prøv , at lave denne ret enkle julekonfekt til jul…
Jeg har sådan på fornemmelsen , at kirsebær likør og vin er ved at få en renæssance. Det har næsten været umuligt at finde en go kirsebærvin. Eller også havde de slet ikke kirsebær likør/vin i sortimentet. Men det er blevet nemmer de sidste to år. Sikker også fordi der er en del små lokale gårde der begyndt fremstiller kirsebær likør og vin.
Marcipan der er æltet med dejligt Kirsebær likør eller kirsebærvin. Så det er nok ikke lige børne konfekt med juleknas voksne slik munde..
Andet dejligt juleknas: Irish coffee kugler, Brændte mandler med julens krydderier og Hjemmelavet snebolde..
Tips
Jeg har brugt chokolade knapper / overtræk chokolade.
Opbevares mørkt og køligt
Kan holde sig i mindst 14 dag.
kirsebær kugler
400 gr marcipan
4 spsk. go Kirsebær likør eller kirsebærvin
ca. 200 gr mørk chokolade
pynt
rosa glimer støv
- ælt marcipanen med Kirsebær likør
- tril ca. 40 små kugler af kirsebær marcipanen.
- smelt chokoladen over vandbad,
- dryp kirsebær kuglerne i den smeltede chokolade.
- sæt dem på en plade med bagepapir.
- når chokoladen er tørret pyntes de med lidt rosa glimmer støv. Der påføres med et let strøg med en finger.
- Lad dem stå og bliver rigtig tørre i nogle timer inden de sættes i en kagedåse eller lignende.
- opbevares tørt og køligt
❤