indianergryde
efterårs retter,  forårs retter,  sommer retter,  vinter retter

Indianergryde


Indianergryde,  kødsovs med pølser og ananas

Indianergryde en børnevenlig og populær gryderet. En kødsovs med hakket oksekød, pølser og ananas.

Indianergryde er en dejlige nem hverdag gryderet. Perfekt med de lange spaghettier til, og måske en smule tomat ketchup….

Andre gode retter med oksekød: Min lasagne, Millionbøf og Oksekødstærte med squash og tomater.

tips

Har du friske krydderurter i haven, vinduskarmen eller drivhuset. Så brug dem endelig til denne kødsovs med pølser og ananas. Det bliver indianergryden bestemt ikke ringere af.

Lav dobbelt portion, så er der til 2 dag. Bliver kun bedre af at står i kølskabet Kan fryses ned i en plastbøtte.

Spaghetti passer fint til, men ris kan også bruges



Indianergryde



300 g hakket oksekød

2 hakkede løg

Olie

200 gr championer

1 rød peberfrugt i tern

2  revet gulerødder

1 dåse flåede tomater

1 dl vand

1 bouillon tern

1 spsk. soyasovs

1 tsk. salt

frisk kværnet peber

½ tsk. tørret basilikum .

 ½ tsk. tørret Merian 

 ½ tsk.  tørret  oregano

lidt  tørret timian

1 lille dåse ananas i stykker

2 pølser f.eks.  wienerpølser i skiver

2 dl creme fraiche

1 spsk. mel

Evt. lidt mad kulør



  1. svits løg i olien til de er klare
  2. tilsæt hakket oksekød og svits det til det skifter farve
  3. tilsæt grøntsagerne, flådede tomater, vand, bouillon soyasovs og krydderier
  4. lad det koge svagt i en ½ time under låg
  5. kom ananas stykker i, samt pølser i skiver
  6. rør melet ud i creme fraichen
  7. rør det i grundigt retten.
  8. kog den op til den jævner lidt
  9. hvis farven er lidt kedelig kan du tilsætte lidt mad kulør
  10. smag Indianergryde til med krydderier, salt og peber

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×