Efterårs frokost,  julefrokost,  Påske frokost,  sommer frokost,  vinter froskost

Hindbær sild med rosevin


hindbær sild med rosevin

Hindbær sild med rosevin, en utrolig lækker sild på et frokostbord. Hindbær sild med friske hindbær, hindbæreddike, rosévin, krydderier og vanilje.

Lidt fornyelse på frokost bordet, om så det lidt lækkert til weekenden, til påsken eller en hyggelig julefrokost. Hindbær sild med rosevin har en meget smuk dyb rød farve og en fantastisk smag af de dejlige hindbær og krydderier.

Perfekt til en god hyggelige frokost med rugbrød og måske med lidt Hjemmelavet æblefedt, æg og tomat. – lyder det ikke godt ?

Du kan også prøve, at lave Solbær sild, Julesild med appelsin eller Portvinssild

Free raspberries photo

Tips

Hindbær eddike kan du meget nemt lave selv se hvordan her: Hindbær eddike, men kræver tid. Men det kan også købes mange steder

Gammeldags modnet marinrede sild er absolut at fortrække til hindbær sild med rosévin

Rosevin kan erstattes af hvidvin, mousserende vin.



Hindbær sild med rosevin



1 stort glas marinrede sild, meget gerne gammeldags modnet.

Lage

150 gr friske eller frosne optøet hindbær

2 dl hindbær eddike

1 dl hvidvins eddike

1½ dl rosevin

200 gr rørsukker

1 tsk. hele gule sennep frø

5 nelliker

1 lille flækket vanilje stang

1 hakker rødløg



  1. Koge en lage af hindbær, eddiker, sukker og krydderier. Den skal lige ha et opkog
  2. Tilsæt de hakkede rødløg samt den flækkede vaniljestang til den varme lage
  3. sæt lage i køleskabet til den er iskold.
  4. Ta silde filerne op af sildeglasset.
  5. Skær de, i passende stykker
  6. hæld den iskolde hindbærlage over sildene i en skål.
  7. lad det trække 1 døgns tid.
  8. Pynt med skiver af rødløg og dild

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

×