Rosmarin kartofler i airfryer
Rosmarin kartofler er dejligt nemt og lækkert tilbehør til mange retter. De bliver dejlig sprøde og lækre i airfryeren.
Jeg er også hoppet med på den der airfryer bølge…… En smart maskine der både er airfryer og multicooker. mægtig smart og anvendelig. Rosmarin kartoflerne er netop lavet i den en Køkken Chef Premium multi airfryer…
Andre god kartoffel retter Løvekartofler, Varm kartoffelsalat og Erlings Kartoffelsalat
tips
Alle slags kartofler kan bruges til rosmarin kartoflerne.
Er du til det, kan du lad være med, at skrælle dem. Blot vaske dem grundigt før de skæres i både.
Det er forskelligt hvordan de forskellige airfryer varmet alt efter mærker osv.
Rosmarin kartofler i airfryer
ca. 1 kg kartofler
olie
1 tsk. groft salt
frisk kværnet peber
1 tsk. frisk hakket rosmarin eller tørret
1 spsk. raps olie
- skræl kartoflerne
- skær dem i både
- smør bunden af airfryeren med lidt olie
- kom kartoffelbådene i airfryeren
- drys krydderier over kartoflerne.
- hæld olien over kartoflerne
- rod rundt med hænderne til kartoflerne er smurt godt inde i krydderier og olie.
- sæt airfryeren på 180 grader i ca. 1 time. Alt efter din airfryer
- rod lidt rundt i kartoflerne ca. midtvejs af tiden.
- tjek om der er stegt med en gaffel eller gi dem 10 min til.
❤