Hjemmelavet snebolde
Uhm hjemmelavet snebolde….. De smager helt fantastiske… Så kan du også li det der julekonfekt, snebolde man køber. Så prøv at lave dem selv….. Det er ikke spor svært.
De hjemmelavet snebolde har den der sprøde knassende overflade…. og en let smag af whisky.
Det er sjovt at lave julekonfekt sammen…. De her hjemmelavet snebolde kan børn sagtens være med til at trille i flormelis. Det er måske ikke lige børne konfekt. Da der er æltet lidt whisky i marcipanen.
Andre lækkerier : Irish coffee kugler, Kirsebær kugler, Peanuts guf eller brændte mandler
Tips
Jeg har brugt lyst chokolade overtræks knapper, men mørk chokolade kan også bruges
Man kan udlade whisky i opskriften.
opbevares mørkt og køligt
holdbar i ca. 14 dag.
Hjemmelavet snebolde
400 gr marcipan
2 -3 spsk. whisky
ca. 200 lys chokolade
Pynt
1 pasteuriseret æggehvide
flormelis
- ælt marcipanen med whisky.
- tril ca. 30 kugler af whisky marcipanen.
- smelt chokoladen over vandbad
- dyp marcipan kuglerne i den smeltede chokolade
- sæt dem på en plade med bagepapir.
- lad dem tørre en times tid
- vend sneboldene i først æggehvidder og derefter i flomelis.
- lad dem tørre lidt vend dem derefter i flormelis igen.
- lad dem tørre helt natten over
- kom dem i en dåse
- opbevares mørkt og køligt
❤